Avslappende fre(fri)dag!

Vi begynte dagen stille og rolig. Vi sto opp seint (over kl 08.00 – jeg sier ikke mere). Jeg hadde nemlig hverken kontorarbeid eller privattimer på agendaen! I stedet ble det heller mopping av gulv, klesvask, «hagelufting» av gutta boys, og deretter te og brødskiver i sofaen. Mens jeg så på frokost tv på tv2. HERLIG!!! Det er ikke så ofte jeg har tid til å se på frokost tv!! Det er vanligvis full rulle fra kl 07.30 om morgnene.

dsc_0055Etter denne rolige starten på dagen, måtte jeg «stelle» litt med Martine. Mitt 20 årige, siste-gjenboende-syke-barn måtte få servert litt drikke, mat og smertestillende tabletter. Halsbetennelse uten mandler (de fjernet hun når hun var ganske liten), feber, vondt i kroppen og lei seg!! Da var det godt å ha gutta boys som kom for å kose med henne!! De visste jo at hun var syk, det er jo bare slik hunder vet, det!!

Tur rundt omkring på Eiksmarka en times tid. I dag var det Marko som fikk bestemme tempoet, og da ble det en rooooolig tur. Men Fant synes egentlig at det var ganske så greit, så turen ble fin, den,

Handling og litt kontorarbeid (men bare litt, da) på butikken, deretter hjem for å lage middag. Men så viste det seg at Arne var bedt til middag hos Karoline, pannekaker og ertesuppe, og da bestemte lille Mart og jeg oss for å bestille kinamat. ÅÅhh, deilig å bare kunne ringe etter mat og så ble det levert på døra!!!!!!!!!! Det er lykke for en husmor som lager middag 7 dager i uka.

dsc_0337

Marko slapper av i senga si!

Rolige, snille gutter i kveld, mens jeg har sett på tv2, drukket to glass rødvin, lest blogger og kost meg.

I morgen kommer Andreas hjem fra Bergen og det skal bli fint å få han hjem. Han skal  være hjemme til over nyttår, slik er studentlivet, men han skal jobbe i butikken for å tjene seg noen grunker. Andreas er flink til å jobbe og han er til god hjelp for Arne. Og så liker mamma at han er hjemme da.  

I morgen begynner helga og søndag er det første søndag i advent. Det er ikke lenge siden sist, ett år går jammen fort.

Jeg har begynt å glede meg til «kosetreninga» på Låplassen neste helg. Det ser nemlig ut til at det kommer noen søte, små rottweilervalper som trenger sosialisering og så kommer det antageligvis ei lita søt jenta som er Nalles kjæreste. Det skal bli såå fint å få til ei treningsøkt nå før jul!! Vi får kle godt på oss og huske på at hundtrening er en utendørsidrett!!

Trøtte Fanterampen.

dsc_0047

GOD HELG til dere alle!

4 svar til “Avslappende fre(fri)dag!”

 1. Fine bilder av gutta!! =) Høres ut som en deilig dag for dere, deilig å ikke gjøre noenting… 😉 Hadde du glemt at pappa skulle til meg? Sa det jo til deg tidligere i uka, for pappa glemmer nok å fortelle deg det! 😛 Klemmer fra kokkern

 2. Neida, vennen, jeg hadde ikke glemt det. Ja, papsen er ganske så glemsk av seg, det er fint at du passer på!!
  Kos deg med fridagen din, og god fest i kveld.

  Me sjåast i mørgo!!
  Klem fra mamma og gutta boys.

 3. Hei Hilde

  Her er ingen løpetid å spore. Vi gleder oss til lørdagen kan du tro. Håper snøen blir liggende i Nesbyen. Her har vi noen millimeter, og Milli elsker det lille som er. Prøver å kaste det opp i luften….

  Sees til lørdag:o)

  Hilsen Gry og Milli

 4. Så bra at løpetida lar vente på seg. Jeg savner også snøen, så helga blir vel et høydepunkt i sånn henseende.
  Det skal bli hyggelig å hilse på dere!!

  Da sees vi 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: