Grått og trist!

Ute ja, men ikke inne.

Det har vært regn, regn og atter regn i dag, derfor er dagen blitt tilbrakt inne. Gutta boys har vært ute i hagen, fått to gobitsøk og ellers sovet og slappet av. Ihvertfall Fanterampen. Marko er urolig, som vanlig, men plutselig sovner han godt og riktig snorker høylydt. Fant og jeg har trent på avstandskommandering inne. Han sitter i utgangsstilling og jeg går ifra ca 7-8m. Jeg kommanderer «dekk», deretter «sitt opp» og etter dette må han komme inn i utgangsstilling der jeg står. Det gikk veldig bra, men han har litt vanskelig for å sette seg opp etter dekken, så her må jeg nok gå litt nærmere for å få litt raskere reaksjon, og dermed noen gode forsterkbare atferder.

I dag ble stearinlysene her i huset tent kl 15.30 og siden har de lyst opp her i hele kveld. Andreas kom hjem fra Bergen i ettermiddag, han «fløy» ut igjen sammen med Martine og nå er de på julebord. Det er Arne også, så her i huset er det stille og godt.

Det er deilig når det er stille i huset. Jeg kan høre regnet tromme på vinduene, stearinlysene blafrer litt og gutta boys sover ved siden av meg. Fant med snuta i fanget mitt og Marko ligger og varmer føttene mine.

En fin dag har vi hatt i dag!!

2 svar til “Grått og trist!”

  1. Koselig med stearinlys! Gleder meg til julegrantenning her idag! =) Og gløgg! Skal opp på loftet å finne lys og gardiner nå snart… Gleder meg til jul!! =) Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: