Rask oppdatering!

Litt sen frokost i dag, grunnet krumkakesteking sammen med Inger i går kveld. Rødvin hører nemlig naturlig sammen med krumkaker, synes vi.
Handling av julegaver på Bekkestua. Marko var med og venta stille og rolig i bilen.  Fant var sammen med Martine i dag, etter ønske fra henne. Hun koser seg slik sammen med lille rampen. De deler maten hennes, de jogger en lang tur rundt i området og han sitter på fanget hennes enten hun sitter i sofaen eller er inne på dataen.
Marko koste seg på «alene-tur» med meg. Det går rolig og bedagelig for seg, veldig avslappende for meg. Ingen reaksjon hverken på mennesker, andre hunder, barnevogner, ja – you name it!
Deretter reiste vi to på kontoret noen timer. Han sov litt innimellom, hilste på håndverkere og ansatte og var på besøk på kontoret til Torill. Snill og god, men han piper endel, og er generelt noe urolig. Men jeg koser meg som best jeg kan med han nå!

Litt trening inne med Fant i ettermidddag mens Marko fikk et godbitsøk i hagen. Utgangsstilling, dekk/bli (han var så ivrig at han kastet seg ned i dekk – da var han så rar at jeg måtte le av han), avstandsdirigering dekk og sitt, innkalling med dekk/sitt/stå, litt slalom og poteløft. En superivrig liten gutt, som bare MÅTTE bjeffe litt av ren iver og glede.

dsc_0327

Kveldstur på ca 40 min i nabolaget. Litt snø i lufta, friskt og godt og det luktet vinter. Det er synd de har grusa her, ellers skulle jeg tatt fram sparken.

God natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: