Fin fredag!!

Dagen startet med frokost og cappuccino i sofaen, mens hundene ble luftet litt i hagen. Litt husarbeid ble det også tid til, som vanlig. Jeg trillet ut og stekte de glutenfrie sandnøttene, deigen hadde jeg lagd i går. Det er ikke like enkelt å lage glutenfrie kaker, men akkurat sandnøttene blir veldig fine. Jeg har jo to med cøliaki i familien, så julebaksten er det viktig å få til. Snille og rolige gutter, de sov og slappet av mens jeg jobbet på kjøkkenet.

Etter dette reiste vi til Skytterkollen for å gå en tur. Det er lenge siden vi har vært der. Vi har vært mye i Maridalen den siste tida, det er enkelt når jeg skal på jobb på Kjelsås etterpå. Marko storkoste seg, hoppet og spratt i snø og lyng. Han hadde litt problemer med å komme over trær og kvister som lå i vegen for han, så mamma måtte trå til med en hjelpende hånd noen ganger. Dette er liksom hans sted, hans og Nikolines. Det var bestevennen hans helt til hun døde for ganske så nøyaktig tre år siden. Bokseren til Birgitta, sporkompissen til Marko. Men livet går videre…

Fant gikk litt i bånd, men da vi kom litt bort fra stien der «alle» går, fikk han gå løs. Han smilte, gikk i harespor og fikk los på fugl. Åhh, da er livet godt for Fant. Han er rundt meg hele tida, selv om jeg ikke ser han. Jeg hørte han sprang og koste seg. Og Birgitta, jeg gikk meg nesten vill inne i «Hareland». Hihih… Jeg måtte springe etter Marko en gang, og da ble jeg helt «kringsnudd». Det ble en lang omvei, vi vasset i snø og vier, men det ble en fin tur allikevel.

Vi slappet av etter turen, gutta boys sov litt mens jeg leste avisen og lagde middag og pakket noen ting jeg skulle ha med til Karoline. Jeg har nemlig vært der i kveld for å bake og å kose meg. Jeg trillet ut  og stekte «finske pinner» og lagde deigen til Berlinerkranser, mens K. lagde pepperkaker og farmor kjeks (både glutenfrie og vanlige). Karoline ble med meg på en luftetur med gutta boys før vi begynte på bakingen, og mens jeg var inne hos henne,  måtte de vente i bilen. De var varme og gode da jeg kom til bilen etter endt baking. Strikka gensere er tingen!!!

Nå snorker de begge to. Marko ligger i senga si ved beina mine og Fant ligger ved siden av. I morgen skal vi på Hellbillies konsert i Drammen, og det gleder jeg meg til. Vi blir 6 stykker, tror jeg, så det skal bli koselig.

En tanke om “Fin fredag!!

 1. Mimre, mimre…tiden går..
  Det er så koselig med førjulstid.

  Koselig når det lukter hjemmebakt, det kan ikke kjøpes..
  Kos deg på konsert!

  Nå skal vi ut en tur i Frognerparken.

  Klem fra Ior.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: