Hvascherà????

Lørdag, og det pleier å være hviledag for meg og småttingene mine. Det har det vært helt sien Marko var liten valp!  Vi la oss litt sent fredag kveld,  jeg så nemlig på «mord og mysterier» sammen med Karoline. Vi gikk en tur på Granfos først, og la inn litt innkallingstrening og «gå løs trening» med Ebbie. Det går veldig bra, men så møtte vi ingen på turen heller. Fant trente litt også, men det måtte ha vært noen fugler rundt omkring, for han lå i båndet og dro som bare det. Litt innkallingstrening klarte han allikevel, og det syntes jeg var bra.

I dag fikk jeg mld fra Birgitta som lurte på om vi skulle gå en tur på formiddagen, og da sa jeg jo JA såklart. Fant var «tinga» bort til Martine, da hun og Fanterampen skulle ut og gå en times tid. Greit nok, for da kunne jeg ta med meg Ebbie helt alene på tur.

Vi møtte «jentun» og gikk en tur på en og en halv time.  Det ble en krangel mellom Tutta og Ebbie i løpet av turen, men det ordnet seg, og den siste delen av turen var de venner og vel forlikte. Jeg tror de trengte å ordne opp seg imellom og  å finne plassen sin i gruppa.

I ettermiddag og i kveld har vi slappet av og gjort lite. Fant og Ebbie sover og leker omhverandre. Jeg lurer på om jeg skal stoppe leken for at de skal lære seg at inne skal det være stille og ro, men så er jeg så glad for at de er venner og koser seg sammen, så jeg lar dem bare drive på.

Nå, klokka 22.42 er det endelig ro i leiren, og freden senker seg atter over Eidals residens.

dsc_0009

2 kommentarer

 1. Nalle sier:

  Så fin dame du har fått, Fantegutt!
  Grattis 🙂

  Labbedask fra Nalle

 2. birgitta sier:

  Hi hi hi, dere er jo like rampete som oss jo!

  Hilsen Tutt og Ti!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..