Bestevenner!

dsc_0007

 

 

Ingenting er så godt som å slappe av på fanget til bestevennen sin, synes Ebbie!! 🙂

dsc_00151

 

 

Fanterampen elsker også storesøstra si!! 🙂

I går gikk vi tur i snøen i Maridalen, og vi så 3 flotte, elegante elger. Fant sprang litt etter dem, men han er jo ikke en elge-jeger, derfor kom han fort tilbake. Vi tråkket  avgårde i høy snø, så Fant var ganske sliten etter jakta. Jeg kalte på Ebbie og tok henne i bånd. Jeg visste ikke hva hun ville gjøre, og langbeint som hun er, kunne hun kanskje ha jaget dem litt? Det tok jeg ikke sjansen på.

Ebbie ble med meg inn på kontoret etter turen, hilste på noen ansatte og roet seg fint på senga si. Jeg har ei seng stående etter Marko og den likte Ebbie godt. Etter et par timer satte jeg henne i buret i bilen litt, mens Fant fikk komme inn. Heldig er jeg som har fått et eget kontor! Fant fikk ikke hilst på noen, for alle var ferdige med pausa si, men han fikk trent litt Freestyle med meg. Han er veldig forkusert på trening inne, og han gjør meg så glad med det gode humøret sitt.

I dag har Fant vært ute på tre timers tur med Martine, hennes venninde Nina og dunkeren Frøya på 6 år. De gikk en tur i Maridalen, grillet pølser og koste seg. Ebbie og jeg gikk en times tid rundt på Kjelsås, hvor vi møtte hunder som hun fikk hilse på og mennesker som ville klappe henne. Etter turen var hun sammen med meg på jobb, og hun roet seg bra!

Vi trener på ro inne med Ebbie, og at hun skal ligge stille når vi spiser. Der er det framgang, ja! Nå kan hun ligge stille nesten under hele middagen. Jeg belønner henne av og til med tørrforet hennes, og det fungerer veldig bra.

Jeg hadde en koselig privattime i kveld og etter den gikk «ungene» og jeg tur på Nadderud. Ebbie går løs innimellom med båndet hengende etter seg. Jeg belønner all kontakt hun tar med meg, belønner «fot» når hun tilbyr det, og belønner alltid at hun kommer inn til meg. Fant gikk og snuste og koste seg som vanlig, men vi trente litt på at han også fikk gå litt løs. Nå gidder han nesten ikke å se på folk som kommer mot han, og det er bare så herlig.

Nå har de slokna etter nok en fin dag, og  jeg er også trøtt. Det er deilig med en stille og rolig kveld!!

7 kommentarer

 1. birgitta sier:

  Hei Fantemann!

  Såå heldig du er som har en søster som går tur med deg! Var det en morsom hund som var med a?
  Gleder oss til tur i morgen!
  Du lærer jammen ting fort a Ebbie!
  Natti natt a!
  Tutt og Ti.

 2. hilde sier:

  Fant sier: det var ei veldig fin jente, og vi gravde til og med i samme hull!! DA er hun grei, altså. Og så delte vi litt pølse også. For det sa Martine bestevenn at jeg måtte. På tur er alle venner, liksom! 🙂

 3. Karoline sier:

  Snusken min er så søt! 🙂

  Har du ikke noe bilde av henne med pen-skjerfet hennes? 😉

  Klemmer

 4. martine sier:

  Ja. ånne-pånne og jeg koste oss masse!! Han var så sliten at han løp til bilen, og hoppet inn i buret da vi skulle hjemover. Så koste vi oss i sofaen igår kveld!
  Måtte også gi han litt etterlengtet og ønsket massasje! Da koste han seg da!

 5. Karoline sier:

  Dav Lund, det er Mayer! Ser du har kommentert… 😉 Koselig!! Hai 😉 😛

 6. hilde sier:

  Hihihihihi…… 🙂

 7. Karoline sier:

  Hihi, måtte jo bare skrive litt til Martine… 😛 Nå legger jeg meg. Nattinatti Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..