Innlagt vann er HERLIG!!!

Såå herlig at jeg sto frivillig opp kl 06.10 i dag for å ta meg en dusj. Og ikke hvilken som helst dusj, men den første dusjen i hytta sin 53 årige historie! Slå den! Jeg løy vel litt egentlig, for «frivillig» dusjing kl 06.10, var pga at både snekker og elektriker kom hit opp kl 07.00, og da måtte jeg jo være ferdig på badet. Det er bare SÅ herlig med inne-do, dusj, vann i springen på kjøkkenet, vaskemaskin/tørketrommel og oppvaskmaskin! Ja, jeg setter veldig stor pris på det, og kommer til å nyte det i laaang tid framover.
Vi fikk jo veldig god tid i dag, i og med at vi sto så tidlig opp. Kl 08.00 var vi ute på morgentur og kl 08.45 var vi på vei til Gol. Jeg skulle nemlig innom Felleskjøpet for å kjøpe hundemat og en «dings» til parabolen på Elkjøp.  Jeg hadde bestemt meg før jeg reiste, at jeg skulle miljøtrene Fant og Ebbie i gatene på Gol. Jeg tok ut Fant først og gikk en halvtimes tid. Han er bare såå flink  og bryr seg ikke om noen ting lenger. Det er bare snusing som gjelder. Ingen reaksjon på barnevogner, unger, sykler, hunder etc. Vi fant oss en benk og satt litt i ro der, men Fant var nok ikke så rolig som jeg gjerne ville at han skulle være. Han satt når jeg ba han om det, men peip og kikket på meg for å få «væresågod»  slik at han kunne få gå og snuse mere. Men han er en god gutt da. Jeg er kjempeglad i den vesle kroppen! Vesle rampen til mamman (og Martine ) sin!
Ebbie fikk en tur etterpå, opp og ned i Gol. Hun gikk fint i bånd, ville gjerne hilse på unger (logrer og er glad) og andre mennesker, men reagerte fint når jeg belønnet henne for å gå fint ved siden av meg, i slakt bånd. Hun satt rolig når vi slappet av på en benk, hun la seg ned og bare kikket på mennesker som gikk forbi! Det er såå godt med en slik hund. Jeg ønsker å ha med meg hundene mine overalt, og jeg ser jo nå hvor mye jeg har måttet jobbe med Fant og hvor enkelt det kan være med andre hunder.
På hytta har jeg støvsugd, vasket, ryddet, satt møbelknotter under stoler og bord, pusset vinduer, luftet hunder innimellom og bare kost meg. Ellers har jeg vært på besøk hos svoger Kjell en liten time, og deretter en tur på kaffebesøk  hos Bjørg. Fant fikk gå løs og «jakte» litt da vi var hos Kjell, mens Ebbie hadde sin fulle hyre med å sjekke ut hvor Fant var og å vite hvor hun hadde mamman sin!
Snekker Kai fikk en klem av meg da han reiste kl halv fem i ettermiddag, han har vært kjempeflink. Han har koordinert alle andre håndverkere, slik at det aldri har vært venting på noen. Rørlegger, elektriker, murer etc – alle har kommet når det har vært behov for dem. Jeg er kjempeimponert over Kai! Jeg ser han snart igjen, for han skal restaurere to soverom og gangen denne våren, og da er hele hytta helt ferdig restaurert! Kjellerstua, soverom og 2 boder ble restaurert for 10 år siden, så nå er hytta nesten finere enn huset på Jar!.
I morgen skal jeg kjøre for å kaste søppet, jeg skal hente service/bestikk/kjeler etc i annekset og rydde det inn i det nye kjøkkenet, jeg skal støvsuge stolene/puffene i tv-stua opp og så skal jeg vente på Arne. Han kommer en tur opp hit etter arbeid men må reise til Jar igjen søndag kveld. Han kommer opp hit igjen onsdag kveld, og da håper jeg at jeg har fått det meste på plass igjen. Andreas og Lille Mart kommer mandag ettermiddag, Karoline og Thomas kommer skjærtorsdag tror jeg. Det er koselig at hele familien skal være sammen noen dager i påska. DA skal vi kose oss, da!

3 kommentarer

 1. Karoline sier:

  JEG GLEDER MEG TIL Å KOMME PÅ HYTTA!!!! 😀

  Nå må du passe på ryggen din mamma, og ikke bære alle de tunge tingene! Nå venter du på pappa, så han kan hjelpe deg! 😉
  Bildene av badet var helt sykt fine, skjønner veldig godt at du koser deg nå! 😀 😀 😀

  Vet ikke helt enda når vi kommer, men tror nok jeg blir med Thomas opp…

  Klem fra alle oss 🙂

 2. hilde sier:

  Ryggen sier du? Jeg skjønner ikke helt hva du mener…….. Nå tror jeg at jeg må ta meg en aldri så liten dusj før leggetid !! 🙂

 3. Nøve sier:

  Huttetu så effektiv du er! Men du koser deg stort, tenker jeg 🙂
  Imorgen syns jeg absolutt du bør sette deg i solveggen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..