Ungene er kommet!

Her spilles det yatzi og cluedo om hverandre. Det lages middag og vi spiser goddis, hundene blir trent litt av både Karoline og meg og det er blitt noen turer på dem, både sammen og hver for seg.
dsc_0024
dsc_0018
dsc_0007
Fant har vært i dårlig form et par ukers tid. Han har kastet opp nesten hver morgen og det har virket som om han har hatt vondt i magen. Jeg har hatt mistanke om at han kanskje haddde svelget en bit av en leke og det var helt riktig. I dag kom den endelig ut, en bit av en liten lekefot. 3 ganger 4 cm lang og en cm tykk. Stakkars lille vennen vår….  I kveld har han tødd litt opp, han har gått en liten kveldstur med meg og nå har han lagt seg for kvelden. Han ligger på rommet til Martine og Andreas, mens Ebbie har okkupert senga til Karoline. Ebbie fikk også en liten tur alene i kveld, og det liker hun godt. Hun er mye lettere å gå med enn Fant, for han drar avgårde som et uvær. Han er jo på jakt, må vite.
Jeg har rydda og vaska alle rommene i første etasje, og det har vært litt av en jobb. Nå står kjelleren for tur.  2 boder skal ryddes, vaskes og flyttes inn i, et soverom skal vaskes ned og ryddes, og kjellerstua (som vi har brukt som lager) skal også ryddes og vaskes. Litt av en jobb, men jeg har tenkt å gjøre meg ferdig på to dager. Da gjør jeg nok det også. Jeg er nemlig ganske flink til å sette meg mål og deretter å oppfylle dem,
 I  morgen kveld skal jeg til Låplassen for å trene litt, og det gleder jeg meg til. Karoline blir kanskje også med for å trene litt med Ebbie-mor, og da kan jeg konsentrere meg om Fanterampen. Det hadde vært helt supert! Det blir godt å gjøre noe annet enn å rydde og vaske. Det dukker opp noen treningskompisser også, og det kjempefint at de har tid til å komme nå i påska.

5 kommentarer

 1. Så flink du er! Belønningen er visst litt av en hyttekos også,da 🙂
  Vi gleder oss til å se dere i morgo. Hadde vært ekstra moro om Karoline blir med!

  Fortsatt god påske 🙂

 2. Gry og Milli sier:

  Det høres ut som en hektisk start på ferien Hilde, men nå har jeg forstått at dere kan dusje etter å ha vasket så fint:o)

  Kos dere på trening!! Det blir gøy å lese om den.

  God påske!

 3. Gry og Milli sier:

  Hei igjen Hilde, og tusen takk for koselig hilsen på bloggen vår:o) Det er travelt, men det er søvnmangelen som egentlig er værst, da lurer jeg av og til på hvorfor jeg gjør dette, også kommer det noen vakre små ulldotter til verden, og jeg vet det:o)

  Hilde, jeg må spørre deg om noe; nå har det blitt såpass bart noen steder at jeg kan be Milli bli sittende også går jeg og gjemmer ballen hennes, gjerne under noe løv eller noe, sånn at snutearbeidet økes. Både Milli og jeg har stor glede av dette! Er det dumt i forbindelse med runderingskurset vi skal på? Tanken slo meg plutselig oppe i skogen i dag, etter at Milli hadde vært superflink:o)

 4. hilde sier:

  Hei Gry.
  Neida, bare fortsett slik som du gjør. Det er en kjempefin aktivitet for henne, og hun får brukt nesa si. I tillegg synes ihvertfall jeg at det er morsomt å se at de jobber. Jeg blir liksom litt glad av det. Milli trener «søk» når hun leter etter ballen/leika si.

  Rundering er en annen arbeidsoppgave. Hundene jobber på en annen måte. Vi bruker også en arbeidstrekant på henne, slik at det også blir et signal til hvilken «jobb» som blir forventet av henne.
  Gå ut og kos deg med lille frøkna.

  Jeg synes også at søvnmangel er slitsomt. Kanskje får du tid til en liten blund på dagen? Det blir ikke helt det samme, men….

 5. Gry og Milli sier:

  Å, det var bra Hilde!! Vi synes det er så innmari moro begge to, at vi har ikke lyst til å vente til høsten:o) Da blir det mere moro i morgen. Så fint!!! Jeg kjenner at jeg har det som deg, jeg blir glad av det:o)

  Nå har Ola snart fri, så da tar han noen av «natterundene», da blir det mer enn 3 timers søvn i slengen, og det skal bli godt!!

  Milli hilser til Ebbie og sier at hun ikke synes løpetid er noe å lage noe oppstuss for, så hun skjønner godt hva Ebbie mener:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..