Hverdag igjen.

DSC_0045

Etter ei flott pinse, med turer, avslapping, besøk, vin og grilling, kom hverdagen dumpende på meg i dag. Her er et bilde av Fant på vei opp til Sveinsnuten. Han var som ei lita fjellgeit, opp og ned og høyt og lavt.

Ungene hadde vært så flinke hjemme, de hadde jobbet i butikken slik at Arne kunne få noen velfortjente fridager og de hadde vasket og malt halve garasjen og en vegg og inngangspartiet på huset. FLINKE UNGER!!

En times tur i Maridalen med Fant og Ebbie i formiddag. Fant må gå i flexibånd, men det går greit på stier i skogen,  mens Ebbie går med båndet hengende etter seg. Det er jo båndtvang, må vite. Hun kommer på innkalling og holder seg stort sett rundt meg. Hun er nok blitt mere fri når vi går på tur nå. Hun tør å stå igjen for å snuse litt, og kan ha litt større avstand til Fanterampen og meg.

Etter turen reiste vi en tur på kontoret. Fant og Ebbie satt i bilen i en garasje, med vinduer og ei sidedør oppe og det gikk fint. Jeg fikk gjort det jeg skulle, men ikke mere. Hadde tenkt meg ut for å gå spor i morgen formiddag, men jeg må ta månedsavslutningen etc i morgen. Jeg skal jo til Nes igjen torsdag formiddag (med parkett på tilhengeren – nå er vi snart ferdig med restaureringen!) fordi jeg skal ha siste kurskvelden på Låplassen om kvelden. Fredag kveld skal jeg ha en privattime der, og lørdag og søndag er det freestyle/agilitykurs på Låplassen. Det går i ett de neste 14 dagene, men slik er det hver vår og høst.

I kveld har jeg hatt et mini-kurs med to koselige damer og to pudler, på Tanum. Der var det jammen flott. Store gårder, grønne jorder, hester og sauer. Der likte jeg meg godt, ja!

Jeg tok ut Ebbie for å vise et par av øvelsene og hun oppførte seg helt eksemplarisk. Det er så godt å kunne bruke egen hund i undervisningen, slik at de ser hvordan vi skal trene og hva som er «sluttproduktet».

Etter endt økt, gikk Fant, Ebbie og jeg en tur på Kjørbo. Det er så fint der, helt nede ved sjøen og noen gamle bygninger som de har bevart. Det var en gang en gammel, herskapelig gård der.

Jeg hadde planlagt litt trening i kveld, men det ga jeg opp da jeg satte meg ned i sofaen.

Her er et bilde av Ebbie fra turen vi hadde søndag.

DSC_0097

Hun elsker å stå på steiner og alt som er over bakken. Hun er fin, den vesle frøkna vår.

5 svar til “Hverdag igjen.”

 1. Hej!
  Vad roligt att ni spårar:). Troia och jag går en viltspårkurs och hon är jätteduktig. I dag ska jag lägga ett spår här i skogen till henne. Vi håller på med lydnad också och ska börja i en lydnadsträningsgrupp. Troia är så rolig att jobba med:).
  Du får gärna länka till min hemsida och jag kommer att länka till din blogg också om det är OK?
  Jag skulle vilja sätta in en bild på Ebbie på min hemsida. Har du någon passande bild?

  Hälsningar Anette & Troia

 2. Hei Hilde!
  Det ser ut som at alt er på stell, tross travle dager. Dere er flinke med å trene.
  Ebbie er så søt, gleder meg til å se henne!
  Ha en super uke! : )

  Aina & Jippi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: