Freestyle/agilitykurs på Låplassen.

Her er et lite referat fra kurset jeg holdt på Låplassen i dag. Fant var med og ventet i bilen. Han er stille og rolig og kjempegrei å ha med seg.

Da vi kom til hytta igjen, fikk han griseøre, vi trente litt lydighet og apportering av ynlingsleka hans. I kveld la jeg et spor med litt kylling og biff i slutten av sporet. Han gikk fint og tok 4 vinkler veldig bra. Og så ble han kjempeglad når han fant belønningen sin. Det skjer ikke så ofte egentlig, men han begynner jo å bli størrre, den gutten, og har nok lettere for å konsentrere seg om de oppgavene han får.

Nå skal vi legge oss, og lade opp til kurset i morgen. Ebbie fikk blå sløyfe på utstilling i dag. Hun var såå flink og hadde kost seg sammen med Karoline og Berit!! Hun hadde også møtt oppdretteren sin i dag. Etter det jeg har skjønt, var det en fra samme oppdrett som vant den gjeveste prisen, og det var jo morsomt.

I dag møtte 4 spente ekvipasjer opp på Låplassen til Freestyle og agility trening. I morgen kommer 5. mann også på kurs. Det gleder jeg meg til!

Vi pratet litt generelt om hundetrening, fordelen med positiv forsterkning, hva sporten freestyle er, hva er agility? Hvordan skal vi føre hunden på banen?

Vi trente inn et belønningsord, kontakt, håndtarget, snurr og slalom, og siste delen av dagen trente vi litt agility. Freestyle er ikke bare “dilling” med hundene våre, for det inngår mye lydighet når vi trener.

Her er noen bilder fra dagen:

DSC_0008

Caharina og Tequila. Det er flinke jenter, det.

 DSC_0009

Veronica og go-gutten Snoopy trener på “snurr”. De jobbet kjempebra i dag!!

DSC_0011 

 

Flinke, flotte Utt, og mamman hans Carine. De er et kjempeflott team!

DSC_0012Supersosiale, glade og snille Bajaz, trener kontakt og ro sammen med mamma Hilde. De er kjempeflinke begge to, og gjorde store framskritt i løpet av dagen! HURRA!! 

2 svar til “Freestyle/agilitykurs på Låplassen.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: