En god dag!

Det er gode, avslappende dager for Fanterampen og meg. Selv om vi savner Ebbie, er det godt å bare være oss to noen dager, også. Ebbe-lure koser seg hjemme sammen med mannfolka, og har gått tur i Frognerparken med Andreas i dag også.

Fant og jeg sparket oss en tur midt på dagen. Det var nemlig 20 kuldegrader da vi sto opp, og da er det litt for kaldt å være noe særlig ute. Det var vel 12 grader ved ett-tida, da hadde sola stått på og varmet litt, og vi tok en god sparketur. Fant støkk oppå 4 flotte ryper, han fikk snust der de hadde sittet og da var jo turen reddet, for hans del.

Utpå kvelden reiste jeg til Natten og kikket på noen av Hallingdal Hundeklubbs medlemmer som trente i ridehallen der.

Her gjør de seg klare til en fellesdekk. Det var 8 eiere som dukket opp, mens den 9. kom litt seinere (trur eg).

 – og her er hundene lagt, og eierne går ifra så langt hver enkelt vil.

Det var så koselig å hilse på alle sammen, men litt rart å bare være observatør. Jeg tok noen bilder, men det ble mange som dessverre ikke var noe fine. Instillingen på fotoapparatet hadde nemlig forandret seg da det lå i lomma, og det hadde ikke jeg fått med meg.

 Kristin og glade, vesle Sissi har trent innkalling.

Fant var med meg i bilen, men han ble ikke tatt med ut på trening. Han har vært litt stressa de siste dagene, grunnet Ebbies løpetid, derfor ville jeg ikke at han skulle bygge på stresset sitt med mange andre hunder som trente. Jeg angrer nok litt i ettertid. Jeg burde bare prøvd og sett hvordan han reagerte, og eventuelt tatt han ut av hallen med en gang hvis han ikke hadde klart det. Men… men…

Tine og Anton gjør seg klar til en innkalling. Full fres og stormende jubel!!

Inger Synøve hadde med seg kaffe og det smakte, skal jeg si deg!! Tusen takk. Nallemannen var også med og trente. Han er så ivrig at han må pipe litt når det ikke skjer noe. Godt fokus på mamsen sin, det har han ihvertfall.

Fant og jeg sparket oss en god tur da vi kom tilbake til hytta, vi trente freestyle og avstandskommandering inne og nå er han trøtt og god. Jeg fikk en god krimbok i julepresang, den skal jeg lese litt i nå, tenkte jeg.

3 kommentarer om “En god dag!

  1. Så koselig at du tok turen innom! Vi var «bare» 9 stk i kveld, og det hele gikk ganske stillferdig for seg. Sissi elsker disse kveldene! All oppmerksomhet e bærre lækkert, men hun blir ganske sliten etterhvert.
    Kom en tur til du, og ta med hund 😉

  2. Ja, håper vi ser dere igjen en torsdagskveld. Det gjør alltid godt å se deg, Hilde 🙂

    Skjønner at du og Fant koser dere nesten glugg ihjel på Solbu, det kunne ikke vært ett bedre sted å være landsforvist på!
    Månen er fin ikveld også den 😉 Natta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..