Fant og Ebbie møter Iza!

Gårdshunden Iza, som er fra Tias første kull, er i disse dager på vei til å bli omplassert. Hun er elve måneder, og ei trygg, treningsvillig, glad og kjempetrivelig lita jente. Iza skal flytte til Inger m. familie, som er min nærmeste nabo og kjempegode venn. Mandag ettermiddag/kveld har Iza vært hos Inger og Maria, og Fantemann og jeg skulle bli med på tur. Ebbie vil som oftest være inne sammen med pappa når han er hjemme,  og derfor var det bare Rampen og meg som gikk tur med Iza.

Vi slapp Iza og Fant i hagen til Inger og det gikk kjempefint. Fant er en snill hund, han, og koste seg med henne både i hagen og på tur. Ingen problemer i det hele tatt. Det ble en koselig tur.

Da jeg kom hjem med Fanterampen, skulle jeg bare lufte Ebbie i stien som går rundt noen hus her. Først skulle hun også få møte Iza, og det foregikk også i hagen til Iza. De lekte, snuste og gjorde det som Ebbie liker aller best å gjøre, nemlig å springe etter hverandre. 

Ebbie er jo noe større enn Iza, kan du si, men hvis Iza syntes at det ble litt for mye, stoppet hun bare noen få sekunder mellom beina våre, før hun gikk til Ebbie og inviterte til enda mere lek. Dette kommer til å bli kjempebra, og jeg gleder meg til mange fine turer og trening med Inger og Iza.

Ebbie og Fanterampen ønsker Iza velkommen til nabolaget!!

3 kommentarer om “Fant og Ebbie møter Iza!

  1. Dette blir spennende Hilde. Så gøy at Iza blir naboen deres, da får dere jo virkelig fulgt henne, denne lille, vakre jenta:o)

    Så flinke Fant og Ebbie var med lillejenta! Gleder meg til flere bilder, og selvfølgelig, til å høre nytt om Ebbies potensielle «små»:o)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..