Tur og kos!

Jeg legger bare ut noen bilder fra turen vi hadde i Maridalen før jobb i dag. Fant og Ebbie sprang flere ganger «jaktleken», og de trenger jammen meg å få bedre kondiss, begge to. Jeg fortsetter med å belønne Pia hver gang hun frivillig kommer inn til  meg, og så kaller jeg henne kun inn i lette situasjoner. Hun skal ha mulighet til å lykkes.

Ellers leker jeg mye med Pia. Dette gjør jeg for å legge et grunnlag for å bruke leken som belønning, når vi skal begynne på lydighetstreningen vår. I kveld har jeg introdusert klikkeren for veslemor, og det tok hun fort. Jeg begynte også å trene inn håndtarget, og hun begynte faktisk å skjønne hva jeg forventet av henne.

Jeg ga de voksne hundene et godbitsøk ute og så begynte jeg  å trene litt med buret, også. Jeg satt henne ned foran buret og klikket for at hun tok et par steg mot buret og så belønnet jeg med å kaste en goddis inn i buret. Jeg sa «værsågod» og kastet en goddis ut på gulvet. Fri kommando synes jeg er viktig. Jeg gjentok dette noen ganger og tilslutt gikk hun jammen inn av seg selv. Mange godbiter inne i buret og så avsluttet jeg der. Jeg gleder meg til et par små treningsøkter i morgen, også.

JEG STORKOSER MEG MED DENNE GJENGEN.

3 kommentarer om “Tur og kos!

  1. Martine

    Ser ut som Pomsen storkoser seg nå som alle er tilbake, og han slipper å være alene. Han ser kjempe lykkelig ut på det siste bildet ❤

    Suss til alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..