Ebbie er HELT klar!!!

Ja, Ebbie er jammen meg helt klar til trening nå. Nå er hun sitt gamle «jeg» igjen mentalt. Hun hopper og spretter, tilbyr atferder og holder kontakt med meg leeeenge. Det betyr: «skjer det ikke noe snart, da»? Glemt er valper, amming og oppdragelse, nå er det Ebbie og meg igjen – og jeg er bare sååå glad for det!

Jeg er også helt klar nå, og benytter hver anledning til å lese i disse to bøkene. De er kjempegode, begge to.

 

På konkurransekurset Ebbie og jeg skal gå hver onsdag, ble vi anbefalt den grønne boka med tilhørende treningshefte. Jeg hadde begge to fra før og har også brukt heftet under treningen med Ebbie. Det var jo morsomt. Ellers er «Från valp til stjærna» også en suuuper bok, og kan absolutt anbefales.

Etter at jeg lørdag kveld spiste mat med egg i, har søndagen min vært litt «ødelagt». Jeg har derfor ikke vært på tur eller utenfor huset i dag, men litt trening inne med hundene, er det blitt.  

Ebbie har trent på venstre og høgre vendinger med noen få skritt fri ved fot etter vendingene, og sitt v.holdt. Jeg har prøvd å gjøre vendingene litt morsomme og vi har derfor snurret rundt i hørevendingene, mens jeg har belønna med leik i venstre vendingene. De er det litt verre å trene på, derfor har jeg begynt å belønne for bakpartskontroll, altså bevegelse med bakbeina. Jeg går veldig ofte henne i v. vendingene og nå stoppet jeg henne med et «uffda» når hun beveget seg framover i vendingene.

Vi har også trent på «stå» sammen med Pia. Pia stoppet så fint ved siden av Ebbie, at jeg kunne klikke og belønne begge to samtidig. Pia trente litt håndtarget, også. Fant trente litt freestyle, som bukke, poteløft og også noen vendinger og fri ved fot. Vi har fått gjort litt nyttig i dag, allikevel da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..