Freestyle/htm trening, vask og kos!

Ja, alt i en herlig smørje!

Jentene og jeg er på Solbu denne helga, mens Fanterampen er sammen med bestemamsen Martine og bonuspappa David. Det er godt for han å slippe å være sammen med en høyløpsk Ebbie de nærmeste dagene. Han slapper så godt av og se her hvor trøtt og god han er i kroppen sin. Veldig godt å se, synes jeg!

Jeg vasker og vasker, gulv, vinduer, tepper, møbler, sengetøy, skuffer og skap. Det eneste som ikke får seg en vask akkurat nå, er vegger og tak. Det kommer nemlig en vennefamilie fra Slovakia til Solbu neste uke, og jeg liker at hytta er presentabel når de kommer.

Jeg pleier jo å ta en skikkelig vårvask hvert år, for liksom å vaske ut vinteren. Det som er nytt nå, er at alt blir gjort på ei helg. Så blir det gjort da, ihvertfall.

Det er ikke blitt noen turer på jentene denne helga, men mandag skal vi gå en tur rundt Buvatn og litt til. Vi trener litt hver dag, noen minutter hver gang. Det blir mest freestyle/htm moment og posisjoner.

Det er så innmari synd at Ebbie ikke klarer å prestere i ringen akkurat nå, for hun har noen så utrolig flotte htm posisjoner. Hun sitter som klistra til beina mine og hun har 5 posisjoner godt inne. Men, men… ! Foruten posisjonene trener vi mere på utholdenhet i det å bukke og å rygge rundt meg. Det begynner å komme seg. Vi trener også på at jeg rygger og at hun går slalom mellom beina mine. Det går også fremover. Kommando på øvelsene, blir også prioritert nå.

Pia trener på bukke, rygge fra meg og å få kommando på snurr/spinn, slalom og åtte. Vi trener også på å gripe og å holde en apport (foreløbig er det en pinne o.l.), for det å komme inn til meg med den, klarer hun – av og til. Noen ganger kommer hun ikke helt inn til meg med den, så denne biten jobber vi også med. Det morsomste som har skjedd nå, er at hun har hatt et gjennombrudd når det gjelder drakamp. Jeg har trent masse på å få opp lekelysten hennes, for jeg vil veldig gjerne bruke det som belønning når vi trener. I dag grep hun skikkelig, hun holdt og dro imot, hun knurra og var kjempeaktiv. Yess – supert. Jeg ble så glad!!! Flinke jenta mi. Nå må vi bare jobbe enda mere og finne andre leker å leke drakamp med og finne som belønning.

Det er deilig å være på Solbu!!

8 kommentarer om “Freestyle/htm trening, vask og kos!

  1. Så fine bilder, ser så idyllisk ut! 😀 Fine jentene våres det 😀 ❤

  2. Det er så flott på Solbu nå. Bildene er tatt med tlf`n min! Pia og Ebbie er så flinke og snille, atte!
    😉

  3. Og kjekke pomsen da, se som han slapper av på det bildet. Han er jo helt sigen i kroppen sin 😉

  4. Ser bare helt utrolig fantastisk ut! Håper du og Arne får flere sammenhengende uker sammen der iår!!Hint hint Arne, hi hi.
    Hilsen Berit Bate nilsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: