Tur og trening!

Først noen bilder fra trix-kurset søndag. Jentene og jeg koste oss, som dere vet, mens Fanterampen ventet hjemme på oss.

Her er det Anniken som forklarer litt vedr.min og Pia`s trening.

Ebbie har fin kontakt, og hun elsker å trene triks og kreativ lydighet.

Jentene synes det var deilig å få lekt litt, før vi reiste hjem igjen.

Takk for bildene, Anniken!

Mandag gikk hundene en tur på formiddagen. Etter noen timers jobb og deretter middag. reiste Fanterampen og jeg til Storøya for å gå tur med Birgitta og jentene hennes. Pia og Ebbie måtte vente hjemme, noe som Fant synes var helt greit, for han var jo alene nesten hele søndagen. Det var deilig temperatur og endel folk ute og gikk. Fant er kjempesnill når vi går på tur, han bryr seg veldig lite om andre hunder,  og mennesker og unger bryr han seg ikke noe om. Han vil bare gå på tur i fred og ro, snuse og kose seg med sitt.

Det er så fint på Storøya.

Tirsdag ble det bare en tur midt på dagen, pluss litt trening hjemme på kvelden. Jeg trente alle tre samtidig, derfor ble det ikke noe særlig effektiv trening, men det ble en morsom trening. Alle tre storkoste seg. De bukka, snurra, gikk slalom (i trengsel), rundt, satt i utgangsstilling og rygga. Jeg lo og koste meg! Det som er morsomt, er at hver gang jeg setter på låta til Ebbie og meg i heelwork, så kommer Pia springende og hopper og spretter og er klar for litt trening. Hun forventer nok at det skjer noe morsomt når den spilles, tenker jeg.

Onsdag hadde jeg endel ting å ordne på formiddagen, derfor reiste jeg til Eiksmarka. Jeg handla ferdig, før jeg tok med meg Fant og gikk en god tur. Jentene satt i bilen og venta. Fant koste seg, snuste og kikket på duer og andre hunder, før vi gikk tilbake til bilen. Jeg reiste hjem med Fant og tok med meg jentene til Maridalen. Jeg hadde avtalt å møte Merete og hunden hennes Mia, og det gledet jeg meg til.

Vi gikk en liten luftetur med hundene, før vi tok en liten pause og skravla og koste oss. Hundene ventet i eller utenfor bilene, og de var så snille alle tre.

Jeg byttet på å trene med Pia og Ebbie. Det gikk i heelworkposisjoner, slalom mens jeg rygget, poteløft, rundt meg, Pia trente på å leke og å holde leka, utgangsstilling og fri v. fot. Etter at Merete og Mia hadde reist, gikk jeg en liten tur med jentene igjen, slik at de fikk sprunget litt ifra seg. Fanterampen var glad da vi kom hjem, og det var gjensidig hørtes det ut som.

Takk for skravling og trening i dag, Merete og Mia, og riktig god ferie!! Jeg håper at vi får til flere slike treninger utover høsten.

Apollo ha fått en ny leke og kose seg med! Han er så morsom, altså!!

5 kommentarer

  1. Hehe, det var et morsomt bilde av Apollo! 😉 Ser ut som dere har hatt mange fine dager! Klem klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..