Blodtrykksdempende…

….. middel trengs ikke, så lenge jeg kan reise til Solbu noen dager. Jentene og jeg har vært her siden onsdag kveld og vi har kost oss veldig. Fanterampen har vært så heldig at han har fått vært sammen med Martine og David denne uka, og han kan jo ikke ha det bedre enn hos dem. Jeg ser jo hvor avslappet han er , hvor mye han koser seg sammen med dem, og ikke minst – hvor utrolig flink Martine er med han. Bonuspappa David hjelper også til (det blir noen skinkebiter på Fant innimellom, tror jeg) og jeg er så utrolig glad for at de har det så fint sammen med Fanterampen vår.

Jeg skal skrive et eget blogginnlegg om Fant og bonusfamilien hans, og hva han opplever sammen med dem, for det er neimen ikke lite.

Jeg har lagt ut noen bilder fra disse dagene på Solbu, på hjemmesida mi. Hvis du har lyst til å kikke på dem, kan du klikke deg inn HER. 

Nå skal vi hjem til Fanterampen og vi gleder oss til å se han igjen, alle sammen!

Fortsatt riktig god helg!

Forresten: jeg har reist så langt for å trene kreativ lydighet (freestyle/heelwork to music) sammen med andre freestylere, men nå ble jeg plutselig litt lei. For å slippe det, har jeg likesågodt dannet min egen treningsgruppe her i Bærum og omegn. Håpet er at vi skal bli en fin gruppe som kan trene sammen i nærområdet mitt. Bor du i Asker, Bærum eller Oslo (andre steder også, forøvrig), er du hjertelig velkommen til å bli med oss og trene. Du trenger ikke å kunne så mye, bare ha lyst til å trene triks og kose deg sammen med hunden din og oss. 

Jeg har laget en facebook-gruppe, hvor jeg kommer til å legge ut treningstider og annet av interesse. Er du ikke på facebook, kan du sende meg en mld på mobilen min (tlf 95 90 10 11), så kan jeg sende treningstider og annet tilbake til deg. 

Det blir egentrening, ingen instruksjon fra min side, men vi hjelper hverandre selvfølgelig og kommer med tips til hvordan øvelsene kan trenes inn. Vil du være med oss å trene kreativ lydighet, er gruppa HER. 

Det blir trening torsdag 16. august kl. 18.30 Storøya/Fornebu ved fint vær, Granfos Næringspark hvis det blir regn.  

Jeg har også satt opp trening lørdag 18. august kl. 12.00. Blir det regnvær, blir treningen avlyst. Jeg disponerer dessverre ikke treningslokale under tak i helgene. 

Alle som vil være med og trene, gir beskjed, slik at vi vet om det blir noen trening, eller ikke.

Så, dermed er det sagt…..  !!

2 kommentarer om “Blodtrykksdempende…

  1. Takk. Ja, Fanterampen storkoser seg sammen med Martine og David, og han er så snill når han bor hos dem.
    Jeg håper at vi blir en fin treningsgruppe, som kan møtes med jevne mellomrom. Det hadde vært godt å slippe å reise en time hver vei for å trene freestyle sammen med andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: