Tunhovdtjønne.

IMG_6299

Dit gikk torsdagens tur. Det var et aldeles nydelig vær, godt og varmt.

IMG_6296

IMG_6302

Jeg tror vi gikk ca 6 km. Ikke all verden, men hundene var daffe og tunge. En liten rast og kos ved vannet gjorde godt, før vi gikk til bilen igjen.

IMG_6297

På ettermiddagen reiste jeg til Låplassen for å holde et par privattimer og de var hyggelige, som vanlig. Etter timene reiste jeg til Solbu igjen, men stoppet før jeg kom dit. Vi gikk tur på andre sida av Buvatn og så fikk hundene en treninsøkt hver. Vi trente posisjoner i RallyMix, skifte, dekk foran, og gå i fra work (høgre side) til fot og fra work til mellom. Sidebyttene skal kun skje mot venstre i RM, noe som faktisk ser veldig fint ut. Pia var laber, Ebbie fokusert.

Da vi kom til Solbu igjen, fikk jentene et godbitsøk i hagen, jeg satt ute og koste meg litt, før vi tok kvelden. Pia og Ebbie var trøtte og sovnet fort, mens jeg sank ned i sofaen. Kveldsluftingen foregikk i hagen på Solbu. Det var måneskinn og krusninger på vannet, og utrolig stemningsfullt. Blir det like fint i kveld, må jeg prøve å få tatt noen bilder.

Akkurat nå sitter jeg og funderer på hvor dagens tur skal gå. Det er like varmt og godt i dag, men det er litt vind. Det gjør bare godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: