Siste dag på Solbu!

I dag var det siste dagen her på Solbu for en stund. Ja, jeg tror faktisk at det blir hele 14 dager til jeg kommer hit opp igjen. Det blir godt å få gjort litt hjemme nå, og komme inn i vandte rutiner med hundene. Jeg gleder meg veldig til løpetida nå er slutt. Kanskje gjenstår det et par dager, men nå må jeg hjem og jobbe.

Fanterampen ligger gjerne slik og sover om morgenen. Han er så rar med de små beina sine som står rett opp.  IMG_6389

Slik sitter han også en del nå og skuer utover til Miko og Otto, hundene som er på Brenna. Han bjeffer veldig sjelden ute nå. Han vet at han må inn igjen, hvis han begynner å «svare» dem når de bjeffer på han.

IMG_6392

Ellers har vi sykla en tur i dag. Vi sykla på andre sida av Buvatn så langt vegen går. Rampen er en engel å sykle med.

P1070646Han vil helst springe fort, fort hele tida, men det blir litt for voldsomt. Det har vært ganske varmt i dag, derfor måtte vi legge inn noen drikke – og avkjølingspauser i bekken.

P1070655

I kveld har jeg vaska og rydda i hytta, jeg har rydda bort gressklipper og trillebår, rydda inn verandamøblene og nå gjenstår det bare littegrann som jeg skal gjøre i morgen tidlig. Nå gleder jeg meg til å hente jentene mine, det blir godt å bli en «hel» familie igjen.

Rampen og jeg har gått kveldstur og kikket på noen nye hytter som blir bygd langs veien til Krafsen. Nå sitter jeg ute på verandaen og koser meg, mens mørket siger på. Jeg har tent lyktene mine og noen andre lys og Fanterampen ligger ved beina mine og koser seg. Jeg har hatt en fantastisk sommer her opp, men nå gleder jeg meg til den aller, aller beste årstida skal komme. Nå er den på vei – høsten!

 

2 svar til “Siste dag på Solbu!”

  1. Så koselig dere to har det! Sikkert deilig for dere begge to å ha litt alene tid ❤ Så flink han er, han ser på harmonisk og rolig ut der han ligger i senga, sitter ute å speider eller sitter med den lange tunga si hengende ut.. 🙂

    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: