Innetrening med Birgitta.

Birgitta og jeg har leid innelokale 4 onsdager fremover og onsdag var første gangen vi reiste dit. Birgitta hadde med seg sine tre små gårdshunder, jeg hadde med meg Ebbie og Pia på trening.  Fant ble også med, men han fikk bare gått en tur etter trening. Han er jo ikke så veldig flink til å takle slike «settinger». Han er veldig glad i å være med, selv om han ikke får trent og jeg ønsker også å han han med. Han ble derfor med som «ventehund» i bilen.

EBBIE OG JEG TRENTE PÅ:

  • Freestyle og heelwork,
  • innkalling,
  • avstandsdirigering,
  • apportering av løsbitt,
  • søk i lokalet etter et løsbitt
  • rallymix bane, 6 skilt.

DSC_0080

Ebbie var veldig flink, konsentrert, ivrig og glad og treningen gikk som en «lek». Hun er utrolig morsom å trene med, når hun er slik. Flinke jenta mi.

DSC_0076

Pia kom inn i hallen og så seg rundt. Hun trenger vanligvis ca 5-10 minutter før hun er klar til trening, men i dag gikk det ikke så bra. Det var en tynn vegg som skilte treningslokalet og et verksted av et eller annet slag. Der inne ble var det mye bråk og leven, og Pia syntes at det var utrolig skummelt. Hun tok halen mellom beina, og ville hverken trene eller å spise goddis. Hun klarte å ligge og slappe av litt, hun logret og tødde opp da vesle Perle tok noen skikkelige «runder» rundt i lokalet og det syntes jeg var bra.

P1080146

Pia trente derfor bare på å kunne være der inne og å prøve på å slappe av. Det kan jo være god trening, det også. Da hun var på det mest rolige tok jeg henne med meg ut. Med en gang hun kom ut av døra, var alt glemt. En god «avknapp» er viktig, og det har Piamor tydeligvis.

Perle ville ikke vente i buret mens Birgitta trene med Tia, og prøvde etter beste evne å klatre over kanten. Hun var så morom, veslejenta.

P1080150

Fanterampen gikk en tur med Bambi og Tia etter at vi hadde trent, og han var så snill og god, atte. De så omtrent ikke på hverandre der de rusla og snuste ved siden av hverandre. Fant kan nå gå med løst bånd, han kom når jeg ropte på han og han sprang ikke fra meg 

På kvelden reiste jeg til Bekkestua med alle tre hundene. Fant gikk først en alenetur, og det er alltid veldig trivelig. Han var veldig fokusert på  meg, for jeg hadde kjøpt ny goddis til han. Han tilbød «fot» omtrent hele turen, vi trente innkalling på plena ved Nadderudhallen og han fikk gå «løs» med båndet hengene etter seg. Veldig koselig tur!

Jentene fikk samme turen, med innkallingstrening, lek og kos. Det ble en super fridag på meg og mine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: