Uppatt og neatt, hit og dit.

Pia har hatt løpetid en fjorten dagers tid. Fanterampen er utrolig flink de første 12 dagene, da er han bare flørtete og tuller og tøyser. Han ruller rundt på gulvet, spreller med beina, susser og koser med Pia. Etter disse første 12 dagene, når det er på det «verste» med Pia, blir det derimot utrolig vanskelig for han.

De siste løpetidene har jeg derfor hatt Ebbie og Pia på Gol Dyrepensjonat den siste uka av løpetida, mens Fanterampen og jeg har «ferie». Jeg visste at denne løpetida ville komme på denne tida, derfor har jeg tatt meg vinterferie til uka. Onsdag kveld kjørte Fant og jeg jentene til Gol, før vi reiste til Solbu. Torsdag koste vi oss med tur til Tunhovd og bytte av gassbeholder, vi gikk en god tur, før vi slappet av og koste oss på kvelden.

Fredag formiddag støvsugde jeg hytta, rydda litt og ordna, for Martine og to venninder hadde tinga på hytta denne helga. Før vi reiste til Jar igjen, gikk vi en kjempefin tur rundt vannet.

Vi gikk på isen og jeg hadde Fant i langline.

IMG_7916

Jeg så at det var folk ute på ski på vannet og turde ikke å slippe han. Skyene sprakk opp, og sola varmet både Fanterampen og meg. Vi trener alltid på å sitte i ro og slappe av, men det var litt vanskelig denne gangen. Fant støkk opp to ryper under noen busker på turen, og disse forstyrret han nok endel da vi skulle slappe av litt.

IMG_7918

Ved to tida reiste vi til Jar igjen, hvor vi tilbragte kvelden med Arne.

Lørdagen kom med et nydelig vårvær, sol og varme. Jeg har kost meg hjemme, slappet av og lest litt i pensumboka til problemhundtrenerkurset som jeg deltar på.

IMG_7943

Fant er så enkel å være sammen med når han er alene. Han går ut og inn i hundehagen, bjeffer omtrent ikke og koser seg med meg. Det er litt deilig å bare ha en hund, også. Det er omtent som å ikke ha noen hund i det hele tatt.

Jeg reiste til butikken på Kjelsås og handlet litt, før Fanterampen og jeg gikk en kjempefin tur i Maridalen. I dag hadde jeg gullgutten i flexibåndet. På en lørdag med mange (virkelig mange) folk, unger og hunder på tur i finværet, stolte jeg ikke på innkallingen hans.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Jeg har utsatt denne jobben i hele dag. Jeg skal rydde all kvisten etter at vi har beskåret frukttrærne våre. Litt av en haug, og jeg SKAL ut og fylle en henger med kvist i kveld.

IMG_7946

Dette er kvist fra ett epletre, og vi har to epletrær til, med like mye kvist som skal ryddes. Jeg er veldig glad i å være ute i hagen, jeg, så det skal nok gå bra.

Søndag morgen reiser Fant og jeg til Solbu igjen, og nå skal vi være der hele uka. Jeg skal ha en privattime tirsdag og to privattimer onsdag, så litt jobbing blir det. Det krever jo litt forberdelse til timene, også, pluss arbeid etter timene. Det synes jeg bare er morsomt. Vi skal nok få ei fin uke på Solbu, Fanterampen min og meg.

 – ja, så er det dette vi må huske på i natt, da.

10001291_235202180016601_237481931_n

Fortsatt god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..