Høst!

Vi sjauer og ordner på Låplassen. Denne helga har vi ryddet i gress og buskas rundt og under låvebrua. Der lå det mye skrot og våt og ødelagt ved. Jeg har også kuttet ned trær som har fått vokse langs låve-veggen og det ble kjempefint når det ble borte. Alt ble lastet opp på hengere, som vi kjørte på dynga (avfallsmottaket på Gunnbjørndokk) lørdag.

Arne har stablet opp veden i skålen (vedskjulet), som vi kappet opp forrige helg. Jeg har rydda inn alt som sto ute. Jeg lastet også opp en stor kvisthaug som lå ved stabburet og den ble også kjørt bort på dynga.

Vi har selvsagt kost oss masse. Det er mye glede i å se at det blir fint og ryddig rundt oss, også 🙂

img_7840

Vi har hatt besøk av Andreas. Han var i Sogndal denne helga og besøkte en kamerat. Da ble det middag sammen med han både fredag og søndag. Vi fikk overraskende besøk av pappaen til en av vennene til Andreas, fra da han gikk på barneskolen. Han og venninda hans bodde på Thoen Hotell og da hadde Ivar Thoen fortalt at vi var på Låplassen. Det var kjempetrivelig å se han igjen!!  Ellers har det vært et par andre som har kommet innom, også. Det går som oftest med endel kaffe når vi er på Låplassen.

Jentene og jeg har kost oss på jordet hver dag, med trening, snusing og lek. Når høsten nå er kommet, kommer rådyrene ned fra fjellet og krysser over jordene våre. Det går forresten sauer på jordet nærme riksvegen, også. Jeg kan høre bjellene deres. Det er derfor best at jentene har på seg sele og bånd, for da er det lettere for meg å få tak i dem. Pia har ganske mye jakt/gjeting i seg og da er hun ikke såååå god på innkalling.

img_7843

Fineste ni-åringen vår ❤

img_7848

img_7855

img_7863

img_7866

img_7887

Neste uke blir travel for meg. Privattimer mandag, hjem til Jar tirsdag morgen for å jobbe tirsdag og onsdag på butikken. Opp hit til Låplassen igjen onsdag for å holde kurs på kvelden og så skal jeg holde et par privattimer torsdag. Fredag blir derfor en kjempegod fridag ❤

Nå skal jeg se på Farmen og ergre meg over Lasse som storbonde 😦 Etterpå blir det en frisk kveldstur med jentene. Det skal bli godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..