Tur langs Buvatn.

Lørdag hadde jeg avtalt med tvillingsøster Mie, at vi skulle gå tur på andre sida av Buvatn. Vi har en stopp etter 4 km og så går vi den samme ruta hjem til Solbu og Karibu igjen.

Lørdag var det vind og regn, men vi skulle på tur, uansett vær og «føreforhold». Jeg reiste fra Låplassen ved 12.00 tida og lot Andreas, Arne, Martine, David, Mathias, Ebbie, Fant og Mia være alene igjen der. Arne skulle passe på Ebbie for meg, for hun greier ikke å gå så langt nå. Fant greier det heller ikke, så han fikk kose seg med resten av gjengen.

Mie kom bort til meg, og så tok vi oss et glass rødvin og skravla litt, før vi la i veg. Det var heldigvis opphold, men det blåste fælt. Vi hadde kledt oss godt, så vi frøys ikke. Pia syntes nok det var litt rart å være alene på tur, men det gikk seg fort til. For meg var det også litt rart, men egentlig ganske så godt.

Det er fin utsikt mot Nutenutan.

Vi kom oss til plassen vår, og der ble vi sittende i flere timer. Pia var utrolig grei å ha med seg. Hun snuste litt rundt før hun la seg. Jeg hadde tatt med meg et pledd som hun la seg på, og så fikk hun ei jakke over seg. Det blåste friskt og hun ble litt kald.

Utsikt mot Pellebu, «gamelhytta» vår, som Tonje nå har overtatt.

På bildet under, kan vi skimte Solbu langt der borte.

Vi var ved hytta igjen ca kl. 19 tror jeg. Da satte vi oss ut på trappa og koste oss med litt potetgull. Mie gikk etter en stund og Pia og jeg gikk inn og koste oss resten av kvelden. Jeg nøra opp i ovnen og fikk varmen i både hytta og meg.

Søndag sov vi ganske lenge, Pia og jeg. Jeg tok med meg kaffekoppen min ut på benken i hagen, og sola varma faktisk litt.

Sommerblomstene begynner å komme nå. Snart står det gule og røde blomster i hyttehagen. Plena blir ikke klippet, før de har blomstret av.

Pia og jeg gikk oss en tur, før vi vendte nesa hjem til Låplassen igjen.

Skøyen-folket hadde reist da jeg kom til Låplassen og de hadde tatt med seg Fanterampen. Jeg laget middag og gjorde litt kontorarbeid. Det er greit når jeg kan gjøre det fra mac`n min, så slipper jeg å være fysisk tilstede på butikken. Nå koster det så mye å reise på arbeid pga. alle bommene, så det er bare innmari irriterende å kjøre bil dit. Hadde pengene enda gått til bedre veier, og ikke til å sponse syklister og de som tar trikk og bane, hadde jeg kanskje vært litt mere positiv. Det blir derfor mindre kjøring til kontoret på meg heretter, men det skal nok gå bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..