Fredag og lørdag.

Hundene og jeg kom til Solbu fredag etter å ha vært på Låplassen hos Andreas og Mia, fra torsdag.

Fredag gikk vi en tur i Ljøtelende. Det går ikke fort med denne gjengen lenger. Fant er hjertesyk og går på medisiner. Han orker ikke mye, men han er veldig glad for å være med og å få snust litt rundt. Ebbie har problemer med en dårlig kropp, og trenger noen små pauser innimellom. Pia og jeg pleier noen ganger å gå litt lenger en de andre, og da blir de «gamle» satt i bilen en stund. Vi trenger å gå litt mere, Pia og jeg.

Det ble et godbitsøk på hundene utpå kveldinga og jeg satt og jobbet med et kurs som jeg skal holde i høst.

Lørdagen kom med sol og fint vær. Etter mating og litt «hagelufting», kjørte vi bort til butikken på Tunhovd for å handle litt. Etter dette, gikk vi en liten tur ved Tunhovdfjorden, før vi slappet av litt på Solbu.

Jeg laget nistemat (ertesuppe og brød) og pakket tursekken min. Jeg passet på at Fant ikke fikk sett den, for da hadde han trodd at han skulle få bli med. Det var bare Pia og jeg som skulle ut og gå, sammen med Mie. Fant og Ebbie greier ikke å gå runden rundt Buvatn og de måtte derfor være ventehunder i bilen. Ebbie blir veldig stressa av å være alene inne nå. Da springer hun rundt, velter lamper og alt som står i hennes vei. Hun slapper godt av i bilburet sitt, for det er hun vandt til når jeg er på jobb. De «gamle» ble lufta før vi gikk, og de la seg ned for å sove med en gang de kom inn i bilen.

Vi koste oss på tur. Det var deilig å kunne gå litt fortere og lengre en vi vanligvis pleier, og skravla gikk :-)) Det var skikkelig kaldt, det blåste og sola kom og gikk.

Jeg hadde tatt med meg KIAK`n min og den fikk jeg jammen meg bruk for. Jeg burde nesten ha hatt med meg votter også, for hendene ble iskalde.

Pia er veldig enkel å ha med seg. Hun rusla litt rundt, fikk et lite godbitsøk og så la hun seg ned på teppet og sovna.

Etter nistemat og skravling, gikk vi videre. Vi tok en siste stopp borte ved den nye badebrygga. Den kom opp i fjor, og da var det et yrende liv der storparten av sommeren. Det var jo så utrolig varmt da.

Jeg hadde med meg Nikon fotoapparatet mitt og jeg fikk tatt et bilde av Liaset, langt i det fjerne. Liaset ligger veldig fint til.

Da Pia og jeg kom til Sobu igjen, lista jeg meg stille bort til bilen. Der sov de, Ebbie og Fant. Det var godt å se. Jeg har nemlig litt dårlig samvittighet når jeg går fra dem, men noen ganger må jeg gjøre det.

Det var fint på Solbu resten av lørdagen. Jeg så på jentenes fotballkamp og så var vi ute i hagen en god stund. Vinden hadde løya litt, men det var fortsatt jakkevær og friskt i kjakan 🙂

Nå begynner sommer-blomstene å komme. Plena blir ikke klippet, for de har blomstret av. Det blir en kjempefin blomstereng, av hvite, blå og røde blomster. Da er det sommer på Solbu ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..