Helgepass av Mia.

Fredag – søndag var Andreas ute og «lufta» seg, og jeg passet Mia på Låplassen. Det er enklere å være her med tre hunder, enn å være på Solbu hvor det går sauer langs vegen og gjerdet. Det blir en annen dynamikk, når det er ei gruppe hunder og ikke bare en. Det er heller ikke så lett å få tak i tre hunder, som springer langs gjerdet og bjeffer. Det får de nemlig ikke lov til.

Lørdag gikk vi tur i Ljøtelende. Det var tungt for meg, for sist gang var Fanterampen med <3. Jeg visste at jeg bare måtte gjennom denne turen, og det gikk ikke så aller verst. Nå ble det som vanlig et gruppebilde, men hjertepomsen min var dypt savna ❤ ❤

Tre fine jenter.

Mia ble ganske sliten etter turen og hun sov godt på veranda-benken utpå kveldinga.

En trøtt liten Miamor ❤

Jeg har forresten malt den gamle, gamle benken min utenfor kjøkkenvinduet på Solbu. Benken er «hundegammal», men jeg bruker den masse. Jeg skal ta et strøk til, i løpet av sommeren.

En slitt, gammal benk. God som gull 😉
Den ble ganske så fin etter bare ett strøk maling.

Søndag formiddag var hundene ute i hagen på Låplassen og koste seg der. Hagen er stor som en park, og en fin plass for dem å boltre seg på. Hundene tok en formiddagsdubb, før vi tok turen vår.

Vi kjørte forbi nedkjøringen til Pålsbu og kjørte litt lenger inn mot Geilo. Jeg har gått der flere ganger før, og målet var et tjern som jeg tenkte at vi kunne ta ei pause ved. Jeg greide det kunststykke å velge feil sti og dermed havna vi på et helt annet sted enn jeg hadde tenkt. Det gjorde ingenting, for vi fant et nytt lite tjern. Her var det ender i vannet, og så lå det et skjelett like ved. Det kan kanskje ha vært en elgkalv, for jeg tror ikke at det var en fullvoksen elg som hadde tatt kvelden der.

Mia går i magebelte, for hun drar sånn så fælt og jeg greier ikke å holde henne en hel tur, kun i bånd. Her sitter hun i båndets lengde og skuer utover tjernet.

Pia og Ebbie var ikke fullt så nysgjerrige, så de sto stille og rolig og koste seg.

Da vi kom til Låplassen etter turen, var Andreas kommet hit. Mia ble kjempeglad og hoppet og spratt rett opp i armene hans. Hun er skikkelig spretten, vesle-jenta ❤

Andreas laget pizza til kvelds og nå er det like før vi stuper i seng, alle mann. Ei ny uke venter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..