Reinsdyr ved Tunhovdfjorden.

Torsdag ble en varm dag. Nærmere 30 grader på Nes og 26 grader på Solbu. Vi må ut en tur hver dag, og denne dagen reiste vi til Tunhovd og parkerte v. Tunhovdfjorden. Mia fikk los med en gang hun gikk ut av bilen og holdt på å dra meg overende. Hun gikk som vanlig i magebelte, ellers hadde jeg ikke greid å gå med henne. Hun er bare sååå sterk, vesle «bøtteknotten» vår. 

Ebbie er dårlig til beins og det ble nok litt varmt for henne. Pia ville nesten ikke gå på tur, hun gikk bak i båndet og jeg måtte dra henne med meg. Jeg tror det var fordi hun luktet reinsdyra, og de har hun veldig stor respekt for. Etter ca 10 minutter gadd jeg ikke å dra på de to korthårene, og jeg gikk tilbake til bilen med dem. Mia og jeg fortsatte, for jeg ville ned til fjorden og se etter om det faktisk var reinsdyr der, – og det var det jo. Jeg så silhuettene av dem, da jeg nærmet meg fjorden. 

Det var to store bukker (tror jeg), med store horn. Det pleier gjerne å være mange av dem som beiter sammen, men jeg så bare disse to.

Mia ble veldig varm på turen, og det ble jeg også. Hun har begynt å ta «gledesruller» hun også. Det har hun nok lært av Pia og Ebbie.

 Jeg tror nok Mia syntes at det var deilig å komme i bilen igjen, for jeg satte på air-conditionen med en gang. Da ble det ganske så levelig i bilen.

Vi reiste rett til Låplassen etterpå, og tok det med ro i hagen. Jeg greier ikke å sitte så lenge stille i varmen, men jeg prøvde å legge meg på ei solseng og slappe av. Så lenge det varte ;-))

Dette var utsikten fra solsenga. Slettes ikke så værst, om jeg skal si det selv.

Jeg laget middag til hundene og meg, vasket og ryddet litt og tok det med ro i varmen. Jeg har liksom ikke det helt store overskuddet når det er så varmt som det er nå om dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..