Solbu.

Lørdagen startet på Låplassen. Det var varmt og «godt» fra morgenen av. Arne kom på formiddagen. Han vaska cabrioleten sin, spiste litt mat og så reiste Kai og han til Hardanger. De kjørte hver sin åpne bil. Målet var Morellfestivalen i Lofthus. Der var det show på kvelden og mye liv.

Jentene og jeg slappet av i varmen på Nes, før vi reiste til Solbu. Jeg handla litt på Joker`n først, før vi slappet av på hytta. Vi vasset i vannet, hundene fikk et godbitsøk og vi tok livet med ro. Jeg vil si at det er en slags «påtvunget» ro, for jeg skulle gjerne ha pusset vinduene her. Det er bare det at jeg ikke orker når det er så varmt  ;-((

Vi er heldige som har Solbu m. egen strandlinje. For det første er det fint å se på Buvatn, det er deilig å kunne bade og å avkjøle seg og så er det veldig trivelig bare å sitte og puste med magen ved vannkanten. 

Det er sauer på beite her nå. Mia satt på fanget mitt og prøvde etter beste evne å få øye på dem.

Hun er søt da, veslejenta ❤ 

Jeg hadde pakket med meg det vesle jeg trengte for en overnatting, bare slik i tilfelle jeg kom på at jeg ville være her til søndag. Det var lurt, for jeg orket ikke å kjøre ned til bakerovnen på Låplassen i kveldinga. 

Derfor er vi på Solbu i dag, søndag, også. Jeg skal ned til Låplassen i ettermiddag, når Andreas kommer fra ferie. Han har med seg Bono og jeg har lyst til å se hvordan Mia og han oppfører seg, når de møtes. Det er lenge siden de har sett hverandre nå. Andreas gleder seg veldig til å møte gullgutten sin igjen. De har kjent hverandre siden Bono var liten og nå er han snart 9 år gammel. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..