Så kom regnet.

Så kom regnet. Søndag kveld buldra det i det fjerne og det ble et kaldt drag i lufta. Regnet kom. Det styrta ned og regnet tromma på markisa. HERLIG!!

Det blir alltid et spesielt lys ute i kveldinga. Særlig når det er værskifte. Jeg tok noen bilder, men det blir ikke fullt så fint bare med mobilkameraet mitt.

Mandag var det heldigvis ikke fullt så varmt, selv om det var ca 24 grader ;-)) Vi kjørte en tur til Geilo, bare for å gjøre noe. Hyttefeltene, blokkene eller hva jeg skal kalle det på Kikut, er faktisk ikke særlig fine å se på. Det er tett i tett med leiligheter og det må omtrent være som å bo i by`n. Jaja… det er tydelig at det er slik mange vil ha det, for det finnes vel eiere til de fleste leilighetene der oppe.

Vi stoppet på hjemveien, like ved Grefsgård hyttefelt og gikk ned til vannet. Ebbie og Pia vasset litt og det var nok deilig med litt kaldt vann på kroppen. Jeg skulle ønske at de ville svømme, men det har de virkelig ikke lyst til.

Jeg spiste middag på Solbu, før jeg reiste til Låplassen for å se etter Mia og Bono. Andreas jobbet ekstra et par timer på REMA på Nes, og hadde ikke lyst til at hundene skulle være alene hjemme da.

Trøtte små, etter lek ute i varmen.

Jeg var vel på Solbu igjen ved 19.30 tida, tenker jeg. Da fikk hundene et godbitsøk i hagen.

Et lite godbitsøk :-))

Pia ber så fint om å få en godbit, bare fordi hun er søt og snill 🙂

Søteste Piamin ❤

…… og så koste vi oss litt nede på brygga. Det er så fint å sitte slik og slappe av og se utover vannet mot fjellene.

Utsikt mot Nutenutan.

Ebbie la seg oppe ved verandaen, for hun var ferdig både med godbitsøket, vassingen og utsikten gadd hun i hvert fall ikke å se på. Hun kan såvidt skimtes på bildet under, omtrent under verandaen.

Pia holder seg som vanlig sammen med meg. Hun er en skikkelig mammadalt ❤

Nå er det tirsdag formiddag og det regner på Solbu. I dag blir det heldigvis ikke så varmt og jeg skal pusse vinduer inne. Først skal jeg til Nes for å ordne et par småting, før jeg reiser og lufter Mia. Hun er alene på Låplassen i dag, for i dag var det Bono sin tur til å være med Andreas på kontoret. Det er koselig for Andreas å bare ha med seg Bono, så kan de to kose seg skikkelig. Slik de har gjort så mange ganger før.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..