Tur v. Synstevatn.

Det ble en koselig torsdagstur på Pia, Ebbiemor og meg. Det regna litt, men ikke så altfor mye. Ebbie virket glad og fornøyd, selv om hun har en kropp som ikke er så veldig god nå. Hun får smertestillende hver dag, og det håper jeg er til litt hjelp i hvert fall.

Vi gikk inn til Synstevassbu og gamlevegen litt nedover mot Nes. Det er fint her.

I gamle dager drev de med tømmerfløting herfra og ned Rukkedøla. For noen år siden restaurerte de den gamle brua og reparerte samtidig «sperrene» som ble brukt for å stoppe/sende avgårde tømmeret.

Vi gikk tilbake på gamlevegen mot Buvatn og der er det en liten fin badeplass. Det er sikkert fint for småunger å dyppe seg her når det er varmt og godt. Ebbie gikk rett uti, selvsagt.

Vi tok oss en liten pause og slappet av. Ebbie trengte det. Hun la seg rett ned og hvilte godt, mens Pia spiste litt gress 😉

Det var fint å sitte slik og slappe av. Fin utsikt var det også.

Synstevassbu var i min ungdom åpent og det ble bla.drevet kafevirksomhet der. Når vi skulle på skitur med skola, var dette alltid utgangspunktet vårt. Vi gikk opp bakken til Liaset, over Flåmyra og til Øyvatn.

Det er veldig rart å se at det er så stille der nå, og at det gror igjen. Slik blir det vel, når det ikke er i mye bruk.

Jeg husker så godt at det var liv og røre der. Bussene sto parkert utenfor og ventet på passasjerene sine, vi var inne og kjøpte oss is og brus og det sto mange ski oppstilt foran inngangspartiet. Det er faktisk noen år siden nå. Jeg begynner visst å bli litt gammel…..<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..