Godbitsøk og kos :-)

I disse tider hvor kurs og aktiviteter blir avlyst pga. den fryktede mage-tarm infeksjonen, er det fint å ha et stor område å lufte hundene på. Mental trening er som kjent veldig viktig, for å få en sliten og tilfreds hund. Jeg er utrolig glad for at jeg har den store «parken» på Låplassen, men også for at jeg har en liten «hundehage» på Jar. Det går fint an å kose seg der, også.

Torsdag kveld ble det godbitsøk på Låplassen. Det ble et kombinert godbitsøk/kveldsmåltid. Jeg blanda tørrfor med et par skiver (oppdelt) bacon, en liten pølsesnabb og bittelitt revet ost. Tørrforet fikk smak av alt det andre gode og søket gikk for fullt. 

Pia koste seg og hun ba stadig vekk om mere. Den gang ei, hun fikk ingenting gratis og hun måtte jobbe som Ebbie og Mia, for å finne godbitene.  Jeg må innrømme at jeg blir sjarmert av Piamin ❤

Tenk at veslejenta mi er blitt 8,5 år allerede.

Mia er en liten luring og gikk til slutt til «kilden» ;-)) 

Det er så koselig å sitte slik på stubben og se på at hundene koser seg sammen. De er gode venner nå alle tre, selv om Pia er litt underdanig og ikke tørr å være så leken og fri som hun pleier. Slik blir det når det er rang og posisjoner i en hundeflokk. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..