En liten tur og lørdagskos på Solbu.

Lørdagen startet på Låplassen. Det var sol og kjempefint vær fra morgenen av og Pia og Ebbie koste seg ute alene i hagen. Pia fant seg en plass i sola, hvor hun hadde god oversikt over Låplassen.

Ebbie koste seg på verandaen 🙂 

Jeg pakket litt mat og noen klær, lempet det inn på Solbu, før vi reiste inn til Tunhovdfjorden. Vi gikk en liten tur, så langt som Ebbie orket. 

Pia ble litt engstelig fordi hun hørte skudd i det fjerne. Hun kan gjerne gå på Skytterkollen mens politiet øvelses-skyter der oppe, men et enkelt skudd liker hun absolutt ikke. Hun har litt dårlig kroppsspråk her, stakkars. Hun kom seg fort igjen, heldigvis. 

Etter turen, reiste jeg innom Karibu og hilse på gjengen der. Kari Sofie var der med ungene også, og det var kjempekoselig å hilse på dem. Etter det, reiste vi til Solbu og laget middag, før vi slappet av inne. Det begynte å regne etter ei stund, skikkelig «øs – pøs» regn.

Det er blitt høst i fjellet nå. Det skjer like plutselig hvert år.

Mie kom en tur bort utpå kveldinga og vi satt oss nede i «Nutsikten» og koste oss et par timer. Det regna og blåste fælt, men vi hadde kledt oss godt og hadde flere pledd å varme oss med. Skravla gikk som vanlig og litt vin ble, som seg hør og bør, fortært 🙂

Her er et bilde som jeg tok før Mie kom og før regnet og vinden satte inn for fullt.

Det er flott å kunne sitte slik nede ved vannet, i ly og med tente lykter, og «føle» naturen og kreftene tett på kroppen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..