Utstilling v. Astrid Eidal.

Astrid er ei veldig god barndomsvenninde. Vi er like gamle og vi var mye sammen i tenårene. Astrid er en veldig flink fotograf. Hun tar bilder av natur og dyr og hun jobber som frivillig på Langedrag. Der tar hun mange, utrolig flotte bilder. Hun tar også veldig mange flotte bilder på turene som hun går ellers.

Denne helga holdt hun utstilling i Galleri Nystugu, i Møllevegenpå Nes. Jeg er jo, som mange vet, ikke en slik person som pleier å gå på utstillinger og annet, men dette ville jeg veldig gjerne få med meg.

Under kan du klikke deg inn på noe av det som sto i Hallingdølen, et par dager for utstillingen startet. Det er flere bilder som du kan se der, også.

https://www.hallingdolen.no/kultur/ho-brukar-foto-som-mental-medisin-1.2727518

Lørdag formiddag, da jeg var å vei til Solbu og Tunhovdfjorden, parkerte jeg utenfor Galleri Nystugu og gikk inn. Det var så utrolig fint, for Astrid ble så glad for å se meg, og det var virkelig gjensidig. Vi tørket en tåre eller to og pratet litt om forskjellige ting.

Denne utstillinga var dessverre bare i helga, så nå er den slutt for denne gang. Jeg håper at det var mange som fikk den med seg. Kanskje blir det en utstilling til om ikke så altfor lenge? Vi kan jo bare håpe på det….. 🙂

Alle bildene er tatt fra Hallingdølen, de er altså ikke mine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..