På Jar igjen.

Nå har jeg vært hjemme noen dager på Jar. Jeg kom hjem forrige torsdag ettermiddag og jeg har vært hjemme ei uke. Det er faktisk lenge siden jeg har vært så mange dager hjemme i strekk. Det har vært kjempedeilig! Jeg har rydda, kasta, vaska og fått huset i orden, slik jeg liker å ha det 🙂

Det er koselig å lage små oppsatser av hagens blomster.

Det er koselig å lage små oppsatser av hagens blomster.

Kursene mine på Låplassen er blitt utsatt og utsatt, pga. hundesykdommen som går. Tirsdag gikk jeg til det skritt at jeg avlyste resten av kurskveldene. Jeg får ikke mulighet til å ta igjen kveldene fremover, for nå må jeg prioritere hus, hjem, familie og jobb. Det er skikkelig kjedelig kjenner jeg, for det var to kjempefine kurs med flotte hunder og eiere. Jeg hadde satt av tida med kurs fram til høstferien, men nå ville kursene strukket seg ut oktober mnd., og kanskje inn i november, også.

De blomstrer så fint enda.

Blomstene blomstrer så fint enda.

Utenom husarbeid, har jeg stelt i hagen, klippet plen og luket, plukket nedfallsfrukt (epler, plommer og kirsebær), hatt familien på søndagsmiddag, gått tur med Martine og Mathias, vært barnevakt noen timer, vært på kontoret, gått tur på Haslum Kirkegård, i Maridalen, på Øvrevoll og så har jeg gått kveldstur med Pia og Ebbie i nabolaget. På kveldene har jeg kost meg på verandaen min og ute i hagen. 

Fineste Ebbiemor ❤

Pia og Ebbie har også hatt gode dager hjemme. De er flinke til å være i ro på verandaen, selv om det går unger og voksne forbi. Det er kun når det er hunder som lusker langs gjerdet vårt, at de sier ifra litt. Det må de få lov til, da.

Jeg har sittet ute på kveldene, både på verandaen foran huset og også bak huset, og hørt på lydbok. Jeg har tent lykta mi og kost meg masse. Det er koselig med mørke kvelder, og nå er det jo ikke så kaldt heller. Selv om jeg merker at det er kjøligere kvelder nå. 

Jentene koser seg også ute sammen med meg. Det blir enkel trening, godbitsøk og bare avslapping. Her koser Pia seg sammen med meg på benken, mens Ebbie slapper av i gresset.

Litt dårlig bilde, dessverre. Det er kos å tenne lykta mi når mørket kommer.

Onsdag ble det en tur i Maridalen før jeg jobbet noen timer på kontoret. Jeg skal til Nes igjen torsdag, for jeg må vaske etter forrige helgs besøk på Kveldsro. Det kommer en familie opp dit igjen lørdag på høstferie.

Jeg reiser til Jar igjen lørdag ut på dagen, for søndag er den virkelig STORE dagen. Da skal vi til Kennel Skjervtun og hente vesle cockergutten Birk. Det blir virkelig spennende og vi gleder oss veldig alle sammen ❤ 

Her er Birk bare tre uker gammel ❤

Tenk, en ny liten gutt som vi er så heldige å bli glad i og få mange fine, strevsomme, morsomme, slitsomme og gode dager sammen med ❤ Det er Martine og David som skal ha hovedansvaret for Birkebass (ja, han har alt fått et kallenavn), men vi skal ha samme ordning som vi hadde med Fant. Det fungerte veldig fint for oss alle sammen.

Jeg har planer om å trene spor og litt enkel lydighet med han, og kanskje søk også. Jeg har også lyst til å gå på ski og å sykle med han. Det siste blir til neste høst og vinter, når han tåler den belastningen. Jeg får se hvilken personlighet han har, før jeg legger altfor mange planer. At han skal bli en god familiehund, er det aller viktigste for oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..