En dag igjen…..

I morgen, søndag, skal vi endelig hente hjem vesle cockergutten Birk. Det kommer til å bli utrolig morsomt, men også slitsomt selvsagt, å få en liten valp i hus igjen.

Den første uka blir han hos David og Martine, for jeg skal passe Mia neste uke. Etter det engang skal han hjem til Pia, Ebbie og meg. Det blir spennende. Jeg tror at Pia må skjermes litt, for hun er usikker på valper. Hun elsket Fant over alt på jord, og hun kommer helt sikkert til å bli bestevenn med Birk også etterhvert.

Ebbie kan være litt streng til å begynne med, for hun har jo oppdratt ni valper selv. Vi får la dem bli kjent med hverandre på en god måte. Rusle litt rundt sammen ute, skjerme dem litt inne og så ser jeg hvordan det utarter seg.

Det blir nattevåk, valpebiting, mat tre ganger om dagen, inn og ut i hagen, kveldsraptusser og sikkert endel piping. Det er ikke «bare-bare» å bli tatt fra mamma og søsken, og miste tryggheten sin. Vi skal gjøre det aller beste vi kan, for at Birk skal få en god hverdag sammen med oss ❤

Dette er pappa´n til Birk. Birk får mye mere hvitt i seg enn han.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..