Birk er kommet hjem <3

Søndag reiste Martine og jeg til Elin på kennel Skjervtun for å hente hjem vesle Birk. En liten, søt og god cockergutt. 

Valpene var ute og koste seg sammen med mamma`n sin og tanta si, da vi kom. En herlig, glad gjeng som dura rundt og koste seg. 

De to guttene som skulle reise i dag, fikk en liten ansikts-klipp, før de ble badet og fønet. Birk var skikkelig flink, synes jeg. Det var lite sprelling og ingen protester. 

Her sitter han etter badet og venter på å bli føna. 

Etter litt skravling, kontrakts-skriving og betaling, vendte vi nesa hjem. Nå skulle Birk få se sitt nye hjem for første gang. Birk var helt stille i bilen, han sov i fanget til Martine og slappa veldig godt av.

Tankene mine gikk tilbake til da vi henta Fant. Det var en januardag og veldig dårlig vær. Slaps og regn og vinduspusserne gikk. Fant hylte og skreik som besatt og jeg lurte på hva i alle dager jeg hadde fått med meg hjem ❤ Stakkars, gode Fanterampen min ❤ 

Da vi kom hjem til Martine og David, gikk Birk en liten runde utenfor huset. Han snuste litt rundt og undersøkte sykler, vedstabler og noen sko som sto ute. Det var helt greit, det var ikke skummelt i det hele tatt. Da han kom inn, gikk han rundt og undersøkte sitt nye hjem, han var nysgjerrig og tok ting på strak labb. Det gledet meg veldig. 

Se på den vesle kroppen, da 🙂

Birk fikk litt mat og vann og spiste veldig godt. 

Han fant ei leike, som han bar litt på. Da kan vi antageligvis bruke det som belønning på trening og når vi skal trene spor og søk. Litt dårlig bilde ;-((

Lillegutten ble litt trøtt etterhvert, og da var det godt å slappe av på fanget til Martine. 

Nå skal Birk være hjemme sammen med David, Martine og Mathias den neste uka, mens jeg skal passe Mia (Andreas sin staffejente). Det blir fint for Birk å få noen dager sammenhengende der, før han kommer til Jar og til oss. 

Jeg skal være barnevakt/hundevakt for Mathias og Birk torsdag, så da får jeg se begge de «små» igjen. Uka deretter igjen, skal Birk være sammen med Pia, Ebbie og meg for første gang, Han må venne seg til det også, og jentene må også bli kjent med han. Det blir spennende. 

Det er fint å ha fått en cocker i familien igjen ❤ ❤ 

En kommentar om “Birk er kommet hjem <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..