En fin høstdag i Maridalen.

Denne uka passer jeg Mia, for Andreas sitter på skolebenken igjen. Vesle Birk er sammen med Martine, David og Mathias, og han er en skikkelig rampegutt om dagen. Akkurat slik som en valp skal være, altså 😉

Mia er blitt veldig rolig nå, og det går kjempefint med alle tre jentene sammen. Hun roer seg veldig bra sammen med oss. Det er kanskje ikke så rart, for jeg har jo passet henne veldig mye siden hun kom til oss i mai mnd. i fjor.

Vi gikk en deilig tur i Maridalen tirsdag. Det var klissvått i bakken, men det var oppholdsvær. Jeg har Mia i magebelte, for jeg tør ikke å slippe henne. Hun har et utrolig utviklet jaktinstinkt. Jeg har ikke innkalling på henne, hvis hun drar avgårde på jakt. Jeg greier faktisk ikke å holde henne i vanlig bånd heller, for hun er råsterk. Det er mye rådyr og elg der vi gikk og jeg ville ha kontroll på «jentene». Ebbie er dårlig til beins nå, derfor går jeg turer som hun greier å bli med på. Dvs. at det ikke blir så lange turer lengre, og ikke flere dager etter hverandre. Jeg legger vekt på at de får snuse og kost seg. Jeg setter meg gjerne ned og slapper litt av, også. Da hviler Ebbie, mens Mia trener på å være i ro 😉 Pia rusler litt rundt og snuser og koser seg. Det er ikke lengden eller hvor fort vi går, som står i fokus nå.

Her er noen bilder fra turen. Det er så fint å gå tur v. Nes gård.

Etter turen ble jentene «ventehunder» i bilen, mens jeg var på jobb noen timer. De er vandt til det og da sover de og slapper av. De trenger litt ro innimellom, og så får jeg litt «fri» noen timer fra dem, også. Det er litt godt noen ganger, kjenner jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..