Grønhovd, Bustraumhøgda + litt til

Mandag ettermiddag ankom jeg Solbu, etter å ha vært på Jar noen dager. Det er grønne hager på Jar, det regna og det var utrolig trist. Da var det godt å komme opp til et flott vinterlandskap på Buvassbrenna.

Tirsdag satte jeg Pia og Ebbie i bilen og så kjørte vi en tur til Grønhovd i det fine været. Det er hvitt og fint på fjellet nå. Det har snødd litt her oppe, mens det har regna på Nes. Der er det skikkelig skøytebane og helt umulig for ei gammal dame som meg å gå.

Det var sol og bare et par kuldegrader, og veldig fint å gå langs veien. Pia skulle nok ha gått mye lengre, men Ebbie er ikke god til beins nå. Da blir det mye «rusling» på oss, og ikke så mye fart når vi går.

Grønhovd synes i det fjerne.

Det er fint i fjellet nå.

Onsdag var det strålende sol, men ganske så mye vind. Etter en litt treg start på dagen, reiste vi mot Øygardsgrend og parkerte ved Bustraumhøgda. Det går en bomvei inn til hyttene som ligger høyt på fjellet og her er det brøyta og omtrent ingen biler å møte.

Vi gikk 1,5 km før vi snudde. Vi gikk en times tid, med en god pause halvveis. 3 km tur/retur var langt nok for Ebbie. Pia og jeg kunne ha gått endel lengre, men vi tar hensyn til Ebbie når vi er ute og går tur sammen. Vi må kose oss med henne nå. Å gå fort og å få kondis, kan Pia og jeg gjøre seinere.

Etter turen satt jeg meg litt i Nutsikten med ertesuppa som jeg hadde tatt med meg på turen. Jeg fant ingen plass hvor vi kunne sette oss, derfor ble suppa på termosen med til Solbu igjen.
Vi koste oss ute litt, før vi gikk inn. Det blåste ganske mye og det ble faktisk kaldt å sitte ute. Selv om det ikke var så mange kuldegradene.

På kvelden gikk vi en liten kveldstur i mørket, før hundene fikk et godbitsøk og jeg tok meg et par glass rødvin.

Torsdag reiste jeg tidlig fra Solbu til Geilo. Jeg hadde en privattime kl. 10.00 og jeg beregna en time til Geilo via Skurdalen. Jeg kjørte opp til Kveldsro for å sjekke hytta først, før vi reiste. Jeg rusla litt med jentene på veiene der oppe, før vi bega oss avgårde til Geilo. Det var snøføre og fint, men jeg kjørte ikke fortere enn i ca 60 km/t. Det var så fint, sola skinte og det var faktisk ingen vind. Jeg fikk nesten følelse av vår ❤

Etter privattimen reiste jeg til Ål og REMA 1000 Ålingen, for å hilse på Andreas. Jeg parkerte foran bilen hans. Da jeg kom inn og spurte etter han, fikk jeg beskjed om at han akkurat hadde reist i et møte. Tenk, han gikk ut og jeg gikk inn 😉 Slik kan det gå 😉

Butikken så utrolig fin ut, om jeg må få lov til å skryte litt. Hyllene var fulle av varer, det var rent, ryddig og ordentlig, blomster-avdelingen var innbydende og fin og de ansatte jobbet og sto på. Herlig!!

Vi reiste via Gol og Nes hjem igjen til Solbu. Jeg satt ute og solte meg litt, mens jentene fikk et godbitsøk. Det ble middag etterhvert og litt avslapping på oss alle sammen.

Fredag reiste vi tidlig fra Solbu. Jeg var «mommovakt» noen timer for Mathias. Han vokser og trives og jeg vil veldig gjerne være så mye tilstede som jeg kan. Jeg savnet utrolig mye å ha mine foreldre rundt meg da ungene mine var små, men de gikk jo så altfor tidlig bort, dessverre ❤

Jeg er så heldig at jeg kan gjøre kontorarbeidet mitt via en bærbar datamaskin. Jeg har jobbet noen timer disse dagene også, for å være ajour. Ellers er det en del ting som jeg må være på butikken for å gjøre, men egentlig aldri mere enn noen timer et par dager i uka. Heldige meg!

Lørdag kveld skal jeg se musicalen Chess med Karoline, Frode og Grete på Folketeateret og det gleder jeg meg til. Jeg tror at det blir en kjempeflott opplevelse 🙂 Det er en gave å ha voksne unger og å kunne dele gode opplevelser med dem ❤ Nå er drosje forhåndsbestilt, så da er det i boks, også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..