Mia`s uke

Fredag henta jeg Mia på Låplassen. Jeg skal passe henne hele uka, for Andreas har sin siste uke på REMA skola. Neste fredag er han ferdig med utdannelsen sin, og han synes nok at det skal bli godt. Vi reiste rett til Jar, for jeg har planer der denne uka. Jeg skal på kontoret/butikken et par dager og så skal jeg starte på beskjæringen av frukt-trærne mine.

Mia har løpetid nå, og da er det fint at ikke Birk er sammen med oss. Det skal han få slippe. Han koser seg sammen med Martine, David og Mathias og de har det helt strålende sammen ❤

Fredag ble det endel husarbeid da jeg kom hjem, og så koste vi oss resten av kvelden. De tre jentene fikk et par godbitsøk, mens jeg koste meg med et par glass rødvin.

Lørdag morgen feira vi at Mia hadde hatt bursdag for to dager siden. 2 år er hun blitt, veslefrøkna vår ❤ Jeg stekte litt kyllingkjøttdeig blandet med egg og blandet det inn i tørrforet deres. Nam…nam… skal si at det smakte godt.

Jeg reiste for å handle noen småting og lufta hundene på Øvrevoll Travbane. Det var stille og rolig der og det passet meg egentlig veldig bra. Pia og Ebbie gikk en tur først, mens Mia hvilte i bilen. Jeg greier ikke å gå tur med alle tre samtidig. Ebbie er dårlig til beins og Mia drar som en liten bulldoser. Jeg hadde også tenkt å trene litt med Mia og da kan jeg ikke ha to andre hunder i bånd, sammen med meg.

Jeg hadde bestemt meg for å belønne all frivillig kontakt som hun tok med meg og å trene på å gå med slakt bånd. Mia var veldig flink, hun. Hun er ivrig når hun trener og er glad i omtrent alle godbiter som hun får. I dag ble det tørka leverbiter som hun fikk.

På ettermiddagen ble hundene «ventehunder» i bilen, mens jeg var hos Karoline + fam. til middag og skravling. Det var veldig deilig å reise på besøk og få middag og kake servert. Deilig kake uten egg. Lykke ❤

Da vi kom til Jar igjen, måtte hundene søke etter kveldsmaten sin ute. Det snødde lett og det var veldig fint å sitte ute og å kose seg. Jeg er alltid ute på kvelden, enten på tur eller så sitter jeg ute sammen med hundene. Vi gikk inn etter en times tid, så på tv og slappet av, det ble en siste lufting på hundene før vi tok kvelden. Det ble en kjempefin lørdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..