Dagene går….

Dagene i selvpålagt hjemmekarantene (jeg går turer med hundene og reiser et par ganger på butikken) går med til husarbeid og hagearbeid.

Fredag gikk vi tur på Haga Golfbane. Pia og Ebbie gikk 10 minutter sammen, før Ebbie la seg i bilen og hvilte. Hun orker ikke mye om dagen, veslejenta mi 💕 Pia og jeg gikk en trekvarters tur ekstra og det var veldig deilig. Det var frisk og godt, sol og fint vær.

Etter turen rydda jeg bort litt kvist fra de pære- og plomme treet som jeg hadde beskåret, før jentene fikk et godbitsøk i hagen.

Ebbie søkte litt, før hun la seg ned for å slappe av. Jeg gikk inn og henta ei seng til henne, slik at hun ikke skulle ligge kaldt.

Jeg pleier aldri å beskjære rosebuskene mine så tidlig. De skal beskjæres når bjørka har fått «museører», men nå tror jeg faktisk at jeg skal gjøre det om noen dager. Det har vært en mild vinter og det er faktisk kommet noen få skudd på dem.

Lørdag var det strålende sol og flott vær. Vi holdt oss hjemme hele dagen, rusla litt inn og ut, vaska putetrekk til to sofaer og rydda litt rundt i huset. Det er godt å ha god tid til det.

Lørdagspotetgullet fra Sverige som Karoline hadde kjøpt til meg, hadde jeg spist opp. Det gjorde jeg fredag og det var superdigg. Potetgull med eddik er det aller beste jeg vet om. Jeg gadd ikke ut for å handle og koste meg heller med et par glass vin som lørdagskos.

Natt til søndag kom regnet. Det regna og blåste hele søndagen, selv om det ble lettere utover kvelden. Vi var ute en liten tur med bilen, men det ble ingen tur på oss. Pia og Ebbie er ikke så veldig glade i å bli så våte og de syntes at det var greit å «bare» være hjemme.

Mandag skal jeg hente Birk hos Martine, David og Mathias. Da får de litt fri fra den snille og gode Veslerampen noen dager. Han er ganske så aktiv, men det er slik jeg ønsker at han skal være. Når vi skal trene spor og feltsøk, skal han ha fart og iver og det virker som at han har endel av det 🙂 Mia reiste hjem til Andreas onsdag og det har vært godt for Pia, Ebbie og meg og ikke hatt noen andre å ta hensyn til noen dager.

Jeg har også tenkt at jeg skal beskjære morelltreet mitt i dag, for nå er været blitt veldig bra. Det er deilig å være ute og noe må jeg jo finne på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..