Hagearbeid, husarbeid og hunder.

Ja, det er det hverdagen min består av nå + en liten stund hver morgen med hjemmekontor. Jeg PRØVER å gjøre husarbeid, men det er så innmari kjedelig. Det blir litt gulvvask etter hundene som tråkker inn jord og gress og så beskjærer jeg frukttrær og roser.

Jeg har beskåret et pæretre, et plommetre, to kirsebærtrær og et morelltre. I tillegg har jeg beskåret fem rosebusker. Rosebuskene skal ikke beskjæres før bjørka har fått museører, men nå begynte rosebuskene faktisk å spire og det begynte å bli knopper på dem. Da fant jeg ut at jeg måtte beskjære dem nå, selv om det er altfor tidlig. Det er fint å ha noe å gjøre ute.

Ellers blir det turer på jentene og meg. Birk var jo her fra forrige mandag til lørdag. Jeg hadde tenkt at han skulle være her et par dager til, det er godt for Martine m. fam. å få litt pause innimellom, men Pia var høyløpsk. Birk klarte seg bra de første dagene, men natt til lørdag ble det plutselig litt verre å være en unghund. Da måtte Birk tilbake til Martine.

Fineste Birk ❤

Vi gikk turer i Maridalen og koste oss hjemme. Birk er en glad og aktiv gutt og han er veldig glad i Pia og Ebbie. Det blir endel lek og jeg ler ofte av dem.

Gode venner, Pia og Birk ❤

Jeg trener endel med Birk når han er sammen med oss. Her er det første økta i «stå-treningen». Den kommandoen er like viktig å kunne, som innkalling. Hvis den er godt innlært, kan jeg forhindre mange farlige situasjoner.

Han var kjempeflink til å trene og han oppfatter fort. Birk og jeg fikk oss også en liten joggetur, ikke så lang for det tåler ikke ryggen/bekkenet mitt, men det var deilig å få litt fart på kroppen. Når jeg går tur med Pia og Ebbie, blir det mere rusling. Det er fordi Ebbie er så dårlig til beins nå, stakkars.

Birk og jeg skal gå spor, så fort som snøen er gått i Ljøtelende. Vi kunne ha lagt spor i Maridalen nå, men for øyeblikket kryr det av folk og hunder overalt. Det går nesten ikke an å finne en plass hvor vi ikke møter noen andre. Da venter vi litt med det, selv om jeg er veldig utålmodig nå. Her går han i sporene etter Pia og Ebbie, som hadde gått en tur alene først. Det er en liten skrivefeil på videoen (det er egentlig en snapp), fordi jeg skrev uten brillene mine ;-))

Vi har gått to turer på Haslum Kirkegård de siste dagene, og det er så fint å gå der. Pia har pepet etter alle hundene hun har sett, selv om de var på 100 meter fra oss. Den ene gangen det skjedde, var det en liten terriergutt og den andre gangen var det en liten dachs. Det er ikke størrelsen det kommer an på, tydeligvis. Hun er nok ferdig med løpetida om et par dager, og da blir det 7 mnd. til neste gang. Det er godt at den er over for denne gang.

Den som sover, synder ikke.

Birk ligger akkurat slik som Fanterampen min gjorde ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..