Ei fin uke.

Nå har ei uke gått og sola og varmen er kommet. Vi har hatt noen fine dager som vanlig og kost oss både «her og der».

Birk, Pia og jeg gikk en koselig tur i Maridalen mandag, før Birk ble kjørt til Martine m. fam. på ettermiddagen. Birk reagerer hverken på syklister, joggere eller andre som han møter og det er utrolig deilig. Han er også veldig flink med andre hunder og det er lite lyd i han når vi møter på dem.

Lillebror ble trøtt etter å ha gått på tur og å ha vært «ventehund» mens jeg var på jobb noen timer.

Tirsdag gikk Pia og jeg en tur alene, også i Maridalen. Denne gangen kjørte vi ikke så langt inn, men gikk på grusveien ved skytebanen.

Jeg var innom butikken en tur og så reiste vi hjem til Jar. Pia fikk en dentastix å kose seg med, men den ble ikke spist med en gang ;-))

Onsdag morgen gikk vi en tur i nabolaget. Det er så fint å gå her nå. Det er grønne plener og frukttrær i hagene blomstrer. Det lukter godt av vår og sommer. Jeg har fått plantet ut nesten alt av blomster nå. Det blir så fint både på verandaen og ellers rundt huset. Jeg koser meg når jeg steller blomstene mine, og jeg er ute i hagen omtrent hele tida når jeg er hjemme. Vi har ikke så stor hage, men flere fine plasser å sitte på og å slappe av på.

Martine og Mathias kom ved 10 – tida og ble til litt over klokka 15.00. Vi koste oss ute, Mathias sov i vogna si og vi spiste en kyllingsalat mens skravla gikk.

Torsdag gikk Pia og jeg en tur på Nadderud. Vi parkerte utenfor Nadderudhallen og rusla rundt i gatene og i parken ved siden av. Vi slappet av litt i varmen og kikket på elever som sparket fotball, jogget og koste seg ute. Pia slapper av når jeg slapper av og det er jo deilig.

Tenk, 9 år er Piamor blitt. Hun har alltid vært den yngste i trekløveret mitt, men nå er hun eldst av alle. Hun er så fin og god, atte ❤

Fredag gikk Pia og jeg tur på Vøyenenga, for vi skulle passe Mathias noen timer. Det er så fint å gå tur der, høyt oppe fra veien. Det ligger gårder der, Stovi vannet blinker også så fint og det lukter fjøs og hester. Martine kom hjem fra jobb og jeg tok med meg Birk til Jar. Her blir han til mandag ettermiddag/tirsdag formiddag. Pia og jeg skal en tur til Nes eller Solbu og da skal Birk være hos Martine m. familie igjen.

Det fungerer veldig bra at Birk deler tida si mellom oss. Han er like glad i å være på Jar, Vøyenenga og Solbu og koser seg sammen med oss alle.

Her er det som jeg kaller for «hundehagen» min. Bak det hvite gjerdet er det enda mere hage, men hundene får ikke gå der. Der går veien og det er mange hunder som går rett forbi hagen vår. Det hadde nok blitt litt bjeffing og bråk hvis Pia og Birk fikk lov til å gå løse der ;-))

I dag er det lørdag, og nå skal vi ut på tur. Jeg kjører til Haslum Kirkegård og rusler litt rundt der igjen. Det er så oversiktlig og fint å gå der og så er folk flinke til å overholde båndtvangen. Ellers skal jeg klippe noen plenkanter, vanne litt blomster og gjøre litt husarbeid.

Slik går no dagan…..

2 kommentarer om “Ei fin uke.

  1. Fine Pia, bærer på en dentastix. Minner meg om den gangen hun bar på et gresstrå i flere timer 😍🤣🤪
    Fint bilde der hun ligger på fotballbanen å smiler 😍🥰

  2. Ja, hihi….. det gjorde hun faktisk. Hun finner stadig vekk små biter av pinner og bærer på. Hun er god da, «veslejenta» vår ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..