Ebbie´n min og litt til

Søndag den 7. juni, er det 1 mnd. siden Ebbie måtte forlate oss ❤ Jeg gråter fortsatt hver dag, og noen dager mere en andre. Hun har satt sine spor, den jenta ❤ Jeg er allikevel veldig glad for at hun fikk slippe, for hun var mett av dage og hun hadde en kropp som ikke orket mere.

Sorgen etter henne tar nå små «friminutt» i hverdagen, men noen lengre «ferie», tar den ikke. At det i slutten av juni mnd. er ett år siden Fanterampen forlot oss, gjør også sitt til at dagene er preget av sorg. Det tar tid å bearbeide sorg og savn, det er helt sikkert.

Verdens fineste cockergutt Fant ❤

Heldigvis har jeg Pia og gladgutten Birk, til glede i hverdagen nå.

Jeg har så mange minner om Ebbie og det er jeg så utrolig glad for nå. Hvert enkelt bilde som jeg har av henne, forteller en unik historie. Jeg vet akkurat når og hvor de ble tatt og hvem som var med oss på tur. Det er gode minner som dukker mere og mere fram etter hvert som dagene går ❤

Ebbie er dypt savnet ❤

Fineste jenta mi, det ❤

Mandag skal jeg hente Birk hos Martine og David. Han skal være sammen med Pia og meg til torsdag. Da reiser jeg til Nes for å passe Mia, staffen til Andreas.

Jeg har skrevet litt om hva jeg har tenkt at Birk og jeg skal trene på disse dagene som han er sammen med oss. Pia skal også få trene, bare så det er sagt. Nå vi trener, går det gjerne i triks og enkel lydighet. Det liker hun veldig godt.

Jeg har skrevet litt om treningen med Birk HER, hvis du har lyst til å ta en kikk.

Nå har det regna noen dager, og det har egentlig vært litt godt. Jeg har allikevel kost meg ute, både på verandaen min og på uteplassen foran kjøkkenet. Det har vært litt kaldt, men jeg har tatt med meg et pledd ut og ikke vært kald.

Jeg har en veranda som jeg er så glad i. Særlig etter at Frode og Karoline overrasket meg med nytt gulv, nye balkongkasser og møbler i fjor sommer.

Jeg har en fin plass utenfor kjøkkenet også. Dette kaller jeg for «hundehagen» min, for her er det veldig usjenert og lite innsyn fra vegen. Naboen har tre hunder som innimellom bor der, derfor har jeg satt opp det grønne skyddet langs gjerdet. Det er ikke så fint akkurat, men det gjør sin nytte.

Bildet ble tatt i fjor, da Ebbie koste seg hjemme sammen med oss. Dette er også litt av «hundehagen» min.

Her er det Birk som koser seg i hundehagen.

…. mens Pia kan slappe av sammen med meg på forsiden av huset.

Mandag har jeg planer om hjemmekontor, jeg skal plante ut noen nye planter, Pia og jeg skal gå en fin tur og kose oss og så skal jeg hente Birk. Det blir nok en god dag på Jar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..