Glade Birk på besøk

Jeg hadde tenkt å trene litt med Birk når han er hos oss nå, men formen har ikke helt vært tilstede. Det er mye gresspollen ute og jeg blir ganske utslått av det. Slapp, hodepine, tett i nese, rennende øyne osv. Det er derfor blitt mye lek i hagen på Pia og Birk + at vi gikk en tur hver dag. Torsdag skal han til Martine m. fam. igjen.

Jeg merker at Birk er blitt mere voksen. Han roer seg fort ned inne, og er et lite fyrverkeri ute. Han har en ganske god «av-på knapp». Det er bra, det liker jeg.

Pia synes også at det er fint å ha besøk av Birk. Hun virker glad og fornøyd, og har begynt å leke mere med han. Hun demper han veldig, og er utrolig tålmodig med han.

Birk er en ganske så spretten liten cockergutt. Han er høyt og lavt, kikker på fugler og holder kontroll på alle som går forbi på veien. Da sitter han på «utkikksposten» sin, som er i vaskeromsdøra.

Nå skal jeg ut og luke litt, plante om et par blomster og så skal vi kjøre en tur. Jeg vet ikke hvor enda, men vi skal i hvert fall ut og gå en liten tur i sola og varmen.

Hilsen Birk og Piamor ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..