Mia, Bajas og Pia

Denne helga er jeg på Låplassen. Pia og jeg passer Mia og Bajas, mens de to-beinte er på en liten helgetur. Pia er alltid skeptisk til «nye» hunder, derfor har vi jobbet litt med det. Bajas og Pia har gått et par turer sammen, de har møtt hverandre i hagen på Solbu og søkt etter godbiter sammen. Vi har aldri stått stille og sett på dem, men alltid latt dem gjøre noe sammen. Det er en veldig fin måte å introdusere to hunder for hverandre på.

Bajas tar en gledesrulle i varmen, mens jentene slapper av.

Nå har Bajas et utrolig flott språk, også. Han går aldri rett på Pia, men snur hele sida til henne. Han lar henne være i fred og prøver hverken å leke med henne eller å gå inn i kroppen hennes. Det liker hun nemlig ikke. Når Pia nå går så fint sammen med både Mia og Bajas, er det ingen problemer å passe dem. Det er bare hyggelig å kunne hjelpe til med pass.

Fredag kjørte jeg til Tunhovd, forbi butikken, passerte innkjøringen til Pålsbudammen og parkerte ved veien noen kilometer lenger inn. Først gikk Pia tur sammen med Bajas. Bajas har litt vondt i kroppen sin og vi gikk derfor ikke så veldig langt. Jeg vet at Bajas er veldig glad i vann, derfor gikk vi til et lite tjern som jeg vet om, ikke langt fra hvor vi parkerte.

Det er endel gjørme på bunnen og da er det ikke lett å gå uti vannet. Jeg tror jammen meg at jeg sier «Pia og Ebbie» et sted ute i filmen, når jeg egentlig skal si «Pia og Mia» .

Nå er forresten urna til Ebbie kommet til veterinæren på Gol. Jeg skal hente den en dag til uka ❤ Det blir fint å få henne hjem nå. Karoline vil gjerne ha urna hjemme hos seg, og det skal hun selvfølgelig få lov til ❤

Bajas koste seg en stund ved tjernet, før han fikk hvile litt i bilen. Da var det Mia som gikk tur med Pia. Vi gikk en litt lengre tur. Det var heldigvis litt vind i lufta og ikke så varmt som på Nes.

Mia er mye lettere å gå på tur med nå, en bare for et års tid siden. Da kunne hun faktisk dra meg overende, men det gjør hun ikke nå. Jeg har henne allikevel alltid i magebelte, for det er enklere når jeg går med flere hunder. «Gledesruller» er populært nå 🙂 Det gjøres stadig vekk, både av Pia og Mia.

Vel hjemme etter turen, ble det avslapping på plena. Bajas slappa godt av og koste seg. Jeg passer på at Mia ikke får leke med han, men å ta en felles «gledesrulle» er helt innafor!

Fine Bajasgutten ❤

Pia og Mia ❤

– og Mia og Bajas. Bestevennene ❤

Det ble ikke gjort så mye resten av dagen. Varmen slo meg litt ut. Jeg vannet noen blomster ute og inne, så litt på tv, slappet litt av på verandaen og koste meg med et par glass rødvin og popcorn. REMA sitt popcorn er supergodt!! Hundene slappet av og lufta seg litt i hagen. Slik gikk den fredagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..