Pia og meg, turer og kos

Søndag kveld kom Andreas til Låplassen og overtok ansvaret for Mia og Bajas igjen. Før på dagen hadde hundene og jeg gått en liten tur i Ljøtelende før vi tok en stopp på Solbu. Mia og Bajas vasset litt i vannet og fikk kjølt seg ned. Det var nok godt for dem, for det var en utrolig varm dag.

Mandag reiste jeg en tur til Gol for å hente urna til Ebbie hos dyrlegen. Det var ganske så tøft, kjente jeg. Nå er hun kommet hjem igjen og det føles godt. Det er allikevel litt rart å tenke på at hun ikke er mere ❤ Sorgen kommer og går ❤

Etter Golingsturen stoppa vi på Nes og REMA 1000 for å handle litt, før vi reiste til Skreddarstølen for å gå tur. Vi går ikke så langt nå i varmen, for både Pia og jeg sliter litt når det er så varmt.

Pia og jeg sitter ute på kveldene og slapper av. Pia får et godbitsøk og synes nok at det er godt at varmen slipper litt taket da. Det er mye mygg nå, de surrer rundt og finner alltid et sted å stikke. Jeg kler litt ekstra på meg for å slippe å bli bitt. Jeg klør så infernalsk og lenge, men heldigvis hjelper det å smøre seg med ringblomstsalve. Det lindrer fort. Det er en universal-salve som jeg bruker til omtrent alt av sår, brennesle, utslett osv. Jeg greier meg ikke uten den ;-))

Tirsdag gikk turen ned til Tunhovdfjorden. Vi parkerte på en parkeringsplass ved Ljøtetjern og fulgte en hytteveg ned til fjorden. Det har vært utrolig lite vann i fjorden denne våren, men det ser ut til at det er litt mere vann der nå. Pia og jeg ble gode og varme av å gå, men det hjalp å gå ned til bekken og plaske litt vann i ansiktet.

Det er veldig avslappende og koselig å gå på tur med Pia. Jeg tror at hun synes det er godt å gå alene, uten andre fir-beinte. Hun liker det også, selvsagt, men nå får hun gått i sitt eget tempo og slipper å forholde seg til de andre som noen ganger går sammen med oss. Jeg synes hun er kjempeflink, for hun må veldig ofte forholde seg til de andre hundene i familien.

Jeg pusset vinduer før vi gikk tur, for jeg måtte gjøre det før sola varma som verst.

Utpå kveldinga kom regnet. Det var faktisk litt deilig og veldig koselig å sitte ute under markisa og lytte til regnet. Det varte ikke så lenge, men det ble frisk og god luft etterpå.

Jeg skal klippe plena på Solbu før jeg vender snuta hjem til Jar igjen. Jeg lovet meg selv at i år skulle jeg klippe før gresset ble alt for langt, for da er det så slitsomt å klippe. Det løfte greier jeg å holde i år, heldigvis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..