To fine, varme turer

Onsdagens tur gikk til Tunhovdbrygga. Vi surra litt rundt der i varmen, mens tordenbygene gikk rundt oss. Pia er ikke så veldig glad i torden akkurat, men det var heldigvis ikke skikkelige tordenbyger som kom. Det er lite vann i fjorden nå. Brygga ligger helt nede på bunnen av fjorden og det var et veldig trist syn.

Dette er utsikten til venstre for bildet over. Det er mørke skyer på himmelen.

Før vi gikk tur, klippet jeg nesten hele plena. Det var skikkelig deilig å få gjort det. Jeg lot det stå igjen noe nede ved vannet, for det står så mange fine sommerblomster der. Jeg greier nok å klippe det, selv om det blir litt langt til neste gang jeg er her på Solbu.

Torsdag kjørte vi inn veien til Pålsbu, men stoppet før vi kom til dammen. Her er det lettere å ta seg ned til fjorden, og det er heller ikke så mye steiner å måtte gå over. Pia vassa ganske mye, men hun badet ikke. Hun er så rar, for hun stikker snuta ned i vannet og «bobler» nedi der 🙂 Hun stilte seg så fint opp på en stein og oppførte seg som rene fotomodellen.

Det er utrolig flott utsikt til alle kanter. Det var bare å nyte stillheten og fjellene rundt og langt der bak.

Vi gikk videre langs land, oppover til veien igjen og til bilen. Jeg hadde laget nistemat og tatt med. Vi delte nista, Pia og jeg, mens bilen fikk stå med dører og vinduer oppe. Det var steikende varmt i sola, men det hjalp litt å sitte i skyggen.

Torsdag kveld satt vi ute og koste oss, til rundt kl. 22.30. Da gikk vi inn igjen, for å unngå å bli oppspist av mygg ;-( Det er fint å sitte slik ute på kvelden, når Buvatn er stille og rolig og jeg kunne høre fisken som vaka.

Det er fint på Solbu, sommer som vinter, dag som kveld ❤ Det er mitt paradis på jord ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..