Dagene går, men savnet består.

Da jeg reiste opp til Solbu mandag, kjørte jeg gamlevegen via Hamremoen og Noresund. Det tar ca 20 minutter lengre tid enn via «nye-vegen», men denne gangen hadde jeg god tid. Ellers vil jeg jo bare fortest mulig frem til Solbu ;-))

Jeg gjorde en stopp ved Veikåker Kirke. Det er en liten, fin kirke som ligger idyllisk til ved Krøderen.

I fjor, noen dager etter at Fant døde, stoppet jeg her med Ebbie og Pia. Det var min første tur til Solbu, uten Fant. Jeg var «full» av sorg og grudde meg veldig til å komme opp til Solbu uten han. Vi hadde reist derfra for 10 dager siden og da var jo Fant med oss.

I fjor gikk Ebbie, Pia og jeg en liten tur ned til Krøderen. Ebbie var i forholdsvis god form, og koste seg sammen med oss ❤

Det var veldig varmt husker jeg. Vi tok en liten pause på kirkegården og slappet litt av i varmen.

Mandag var det bare Pia og jeg som rusla rundt der. Jeg mintes Ebbie og gråt noen modige tårer. Sorgen er fortsatt stor og tung ❤ Fant var også med meg, det er han hele tida. De har satt sine spor, de to ❤

I fjor sommer var trekløveret mitt blitt til to, og i år var de to blitt til en. Det er vanskelig å miste to bestevenner på 10 mnd., men det går på et eller annet vis.

Piamin, alene på kirkebakken ❤ Det er bra at jeg har henne nå. Vi koser oss veldig sammen, vi to ❤

Pia har på en måte tatt over Ebbies plass, merker jeg. Hun ligger ikke lenger bak knærne mine når vi sover, men helt inntil meg ved hodet mitt. Der lå alltid Ebbie før ❤ Pia passer på meg på tur og støtter meg der det er vanskelig for meg å gå. Det var Ebbies jobb før. Hun vekker meg på samme måte som Ebbie gjorde, nemlig med å ta snuta si under nakken min. Det gjorde Ebbie før. Pia gjorde aldri det. Ebbie stilte seg alltid mellom beina mine når jeg tok på meg sko, og da klappet jeg henne og så lo jeg litt. Det har Pia gjort den siste tida.

Jeg ser så mye av Ebbie i Pia. Det tenkte jeg mye på de siste dagene med Ebbie, at jeg antageligvis ville se Ebbie i henne etter at hun var borte. Selv om Pia og Ebbie var veldig forskjellige på mange måter, er de veldig like, også.

Da Pia og jeg kom til Solbu, fikk Pia en liten luftetur, før jeg satt meg ute på verandaen. Jeg hadde tatt med meg det nye pleddet mitt og en liten flaske rosevin.

Pia og jeg rusler en liten morgentur og kveldstur hver dag. I tillegg blir det en litt lengre tur midt på dagen. Det er så flott å ha tid til det. Jeg gjør kontorarbeid på mac`n min, samtidig som det blir mindre og mindre å gjøre. Det meste går nå rett til regnskap og ellers er det Karoline som styrer mye av innskudd, penger osv. for REMA 1000 Kjelsås.

Det er kanskje greit, for nå er jeg jo ikke helt ung lenger heller. Jeg har faktisk feira 60 års dagen min ;-( Det er helt utrolig. Nå er jeg ikke lenger 30, 40 eller 50 år, men jeg skriver et 6 tall foran årene mine. Nå kan jeg begynne å lese bladet «vi over 60». Jeg fatter det bare ikke! Hvor i all verden er årene blitt av??

Jeg feira litt på Jar søndag med Karoline og Martine m. fam. og onsdag på Låplassen med Andreas, Tina, Elina og Linnea. Jeg fikk flotte blomster, telefoner, meldinger og annen oppmerksomhet og det var jo veldig trivelig.

Den første dagen i mitt 60. årige liv, kjørte Pia og jeg inn til Rødungen. Jeg glemte selvsagt mobilen min i bilen og fikk derfor ikke tatt noen bilder. Det var fin temperatur å gå i og Pia koste seg på tur. Vi tok en liten rast ved Vardhovda, før vi gikk ned igjen. Det ble en deilig tur.

En tanke om “Dagene går, men savnet består.

  1. Ja det er vanskelig å miste to bestevenner med kort mellomrom. Kjente det godt jeg mistet Romsais og Apollo med ca 6 mnd mellomrom… ❤
    Såå søtt bilde av Pia som ligger å gjemmer snuten sin 😀

    Verdens beste mamma, gratulerer igjen med dagen som var! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: