Vond ankel, turer og kos

For tre uker siden tråkka jeg over med «vondefoten» min. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gjort det før, men denne gangen gikk det ikke over på 7 – 10 dager. Jeg har hatt veldig vondt og problemer med å gå. Nå er det bedre, og jeg kan gå litt lengre turer. Det er vondt enda og jeg ser veldig nøye etter hvor jeg setter ned foten. Det er i ankelen det sitter, og dette bilde er tatt tirsdag kveld.

Jeg ringte til fastlegen min for noen dager siden, men hun var på ferie. Blir det ikke bedre, må jeg nok ta røntgen for å sjekke om det kan være noe mere enn et kraftig overtråkk.

Mie og jeg gikk en tur v. Tunhovdfjorden forrige lørdag. Det var vel den første dagen at jeg ikke hadde fullt så vondt i foten. Det ble ikke lange turen, men veldig godt å greie å gå litt lengre enn det jeg hadde gjort på 2,5 uker.

Det var akkurat passe varmt og litt vind lufta.

Vi satte oss ned og lot tankene vandre.

Pia er enkel å ha med seg. Hun slapper av når vi gjør det og koser seg sammen med oss.

Det var så fint å sitte slik og høre på bølgeskvulpet og nyte en stille stund sammen.

Fineste Piamoren min ❤

Denne uka passer jeg Bajas og Mia. Andreas, Tina og jentene hennes er på en velfortjent ferie i Danmark. De kommer hjem søndag. Å være drivere i en REMA 1000 butikk, er ingen «dans på roser». Det er godt for dem å komme seg bort noen dager.

Litt kveldskos på verandaen hører med.

Jeg kaller bare Bajas for «mr. hakk i hæl», for han fotefølger meg omtrent hele tida ❤ Han er en veldig god hund, flink med hundespråk og snill som dagen er lang.

Her passer han på «vondefoten» min.

De er trøtte når kvelden kommer.

Pia er jo litt engstelig av seg og hun er ikke så glad i å leke med hunder som går litt for mye inn i kroppen hennes. Staffene leker jo slik, med taklinger og hopping og spretting. Pia er flink med språket sitt hun også, og prøver å innby til lek noen ganger. Mia er lett å by opp, og se på filmen hvor flinke de er til å dempe hverandre og å ta hensyn til hverandre. Helt på slutten av filmen når Pia springer bort fra Mia, kan du se at Pia stopper opp og løfter opp den venstre poten sin og Mia rister seg. Da har de avsluttet på en fin måte, og alt er trygt og godt mellom dem.

Vi går en tur hver dag, dvs. det blir to turer på Pia og meg 😉 Først går Pia og Bajas sammen. Bajas skal ikke gå så langt, for han er blitt 10 år og har litt problemer med hoftene sine. Deretter hviler Bajas i bilen, mens Pia og jeg tar med oss Miamor. Det går helt greit. Jeg kan ikke gå med alle tre, for det blir litt vanskelig med den vonde ankelen min. Men turer, det blir det hver dag! Da kjører vi inn i Ljøtelende og finner et lite tjern her og der og koser oss.

Etter turene sitter jeg og slapper av litt utenfor bilen. Jeg fikk en ny stol til bursdagen min, for den andre var ødelagt. Bajas ligger og sover og synes ikke på bildet, mens Mia sitter i buret og følger med på meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: