Torsdagstur

Sola og varmen kom og vi fikk en fin tur torsdag. Jeg kjørte forbi Tunhovd og noen kilometer i retning Skurdalen. Det er så utrolig mange flotte plasser og stier å gå, særlig for meg som ikke ønsker å møte så mange på tur. Jeg liker å gå til noen tjern eller til fjorden også, for det skaper så god stemning.

Torsdag delte jeg turen i to. Pia og Bajas gikk først en tur sammen, og Bajas var forholdsvis sprek. Jeg gikk derfor litt lengre enn jeg opprinnelig hadde tenkt.

Vi gikk til et tjern og Bajas plumpa etter hvert uti. Det er myrbunn i tjernet og ikke noe godt å vasse der. Han elsker bare vann, den gutten. Jeg er sikker på at han kan lukte det på flere hundre meters avstand 😉

Jeg hadde oppdaget ei gammal brakke for en tid tilbake, like ved der hvor jeg parkerte. Jeg elsker å undersøke og å kikke på slike ubebodde bygninger. Den gangen jeg så brakka, var det altfor mye snø, og jeg kom meg ikke frem. Denne gangen var det jo ikke det og Pia, Bajas og jeg gikk og kikka.

Bajas la seg i buret etter turen sin og Mia fikk en tur med Pia. Det skal være en fordel for Pia, at hun må dele mamma`n sin med Mia og Bajas. Derfor er det hun som får gå tur med begge de to andre.

Turen gikk rundt det fine, vesle tjernet. Det var god temperatur og hundene og jeg ble faktisk slitne og varme.

Etter turen, reiste vi hjem til Låplassen og koste oss resten av dagen. Det ble soving, middag og et godbitsøk uti kveldinga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: