Hjem til Jar igjen.

Mandag gikk Pia, Birk og jeg en deilig tur v. Pålsbufjorden. Først reiste jeg til Kveldsro og tok ned sauegjerdet, for nå skal sauene være hentet for denne gang. Hver høst er jeg superglad for det, for nå vet jeg at alle sauene og lammene (som skal leve et år til), er trygge hjemme hos bonden ❤

Det er virkelig blitt høst den siste uka og fargene begynner å komme. Løvet begynner å bli gult og lyngen begynner å bli rød. Blåbæra synger på siste verst, mens tyttebæra fortsatt er littegranne sur. En frostnatt nå, så blir den moden og god.

Det ble ikke så fine farger på bildene, men det var virkelig en fin opplevelse å gå og rusle rundt i høst-skogen.

Fra høst på Solbu, til sommer på Jar. Tirsdag formiddag reiste jeg til Jar igjen. Jeg var innom REMA 1000 på Nes og pratet litt med Andreas og Tina, før jeg reiste til Vøyenenga og leverte Birk til Martine. Jeg fikk klippet noen av Birk sine klør, det må vi være to til, og så får vi ta resten neste gang vi er sammen. Birk ble kjempeglad da han kom hjem og det var David og Martine også. Jeg lurer på hva Mathias følte, da han kom hjem fra barnehagen og så at Birk var hjemme ❤

Pia koser seg hjemme, også. Her har hun inntatt plassen sin i hundehagen, for der kan hun se hvem som går forbi på vegen. Vi har litt hage etter det hvite gjerdet også, derfor går ikke folk og hunder like forbi det.

Jeg har begynt på lukejobben etter å ha vært på Solbu i ca 14 dager og jeg har også kastet avblomstrede blomster. Nå blir det erica/høstlyng som jeg skal plante ut. Det er fortsatt endel sommerblomster som er fine enda, og de har bare fått en «makeover» av meg.

Natt til tirsdag og tirsdag morgen, blåste det friskt på fjellet. Det gikk bølger på Buvatn og det var et deilig og friskt vær. Da vi kom til Jar, var det varmt og 20 grader. Det var omtrent som å komme tilbake til sommeren, igjen.

Jeg laget en liten bukett av sommerblomstene som fortsatt står fint ute, og tok dem med meg inn. Det er fint å få med seg siste rest av sommeren, synes jeg.

Nå skal jeg ta meg et lite dykk i strikkekurven min og se om jeg kan finne et strikkeprosjekt som jeg kan starte på. Eller kanskje det er et som jeg kan fortsette på, fra sist gang det var mørkt om kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..